Pats lētākais tievēšanas veids – ir jādara tikai viena, pavisam vienkārša lieta!

 

vienkārša tievēšana

Pastāv veids, kurš jums ļaus ne tikai ātri notievēt, bet arī uzlabos jūsu Vese***as stāvokli.

Mēs visi darām šo lietu ikdienā, tomēr, ja pie tā piedomātu un darītu pareizi, tad daudz mazāk cilvēkiem būtu problēmas ar lieko svaru. Un šis noslēpums ir pavisam vienkāršs – lasi tālāk un atklāj, ko tu līdz šim neesi darījis pareizi un izmanto šo principu, lai turpmāk tievētu!

 

Viss noslēpums ir tajā, ka barība ir ilgi un rūpīgi jāsakošļā!

Tas var šķist pilnīgi muļķīgi, bet patiesībā viss ir loģiski. Ja jūs sekosiet šīm rekomendācijām, tad jums izdosies atbrīvoties no 10 kg sava svara 3 mēnešu laikā, bez diētām. Ja ēdiena sakošļāšanai tiek veltīts pietiekami daudz laika, tad cilvēks nekad nepārēdīsies. Bez tam tas veicinās gremošanas sistēmas darbības uzlabošanos. Uzzinot visas, šīs tievēšanas tehnikas, nianses ir ļoti grūti pretoties kārdinājumam šo metodi neizmēģināt.

Kārtīga ēdiena sakošļāšana samazina ēdienreizes kaloritāti

Tev vajadzēs mazāk ēdiena, lai remdētu izsalkumu, un tas nozīmē, ka tu uzņemsi mazāk kalorijas. Šī ir vienkārša shēma tievēšanai bez stingriem produktu ierobežojumiem.

Kārtīgi sakošļāta augu izcelsmes barība ir daudz garšīgāka

Jo rūpīgāk košļā, jo izteiksmīgāka garša! Cilvēki, kuri ir pieraduši ēst steigā un lieliem kumosiem, vienkārši nezin daudzu produktu patieso garšu. Tev ir visas iespējas to uzzināt…

Kārtīgi sakošļāta barība uzsūcas daudz ātrāk

 Gremošanas procesi kļūs vieglāki, tu nekad nejutīsi smaguma sajūtu vēderā pēc ēšanas, tu pārstāsi pārēsties un izstaipīt savu kuņģi. Produkti, kuri tagad labi uzsūksies tavā organismā piepildīs tevi ar enerģiju un vērtīgām uzturvielām, kas ir ļoti svarīgas Vese***ai. Jo tas, kas ir slikti sakošļāts, praktiski neuzsūcas!

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

Tu jutīsies labāk jau pēc nedēļas šāda eksperimenta

 Uzmanīga barības košļāšana – jebkuru kuņģa saslimšanu profilakse: gastrīta, kolīta, arī parodontozes. Kuņģis vairs nebūs tik ļoti noslogots, atbrīvosies daudz vairāk enerģijas organisma atjaunošanai. Nogurums tiks noņemts kā ar roku!

Ne velti vecāki mums bērnībā mācīja rūpīgi sakošļāt ēdienu. Zinot šo noslēpumu, tu uz visiem laikiem varēsi aizmirst problēmas ar lieko svaru. Ēd lēni, nenovērsies no barības uzņemšanas procesa – nelasi un neskaties televizoru. Pacentieties nedzert, kad uzņemat barību: tas ne visai labvēlīgi ietekmē gremošanas procesus. Padzerieties, vai nu 15 minūtes pirms, vai arī 15 minūtes pēc ēšanas. Protams, pacentieties izvēlēties veselīgus produktus, bagātus ar šķiedrvielām, tādus košļāt ir daudz patīkamāk. Augļi, dārzeņi, biezputras, liesa gaļa – tas ir pamats veselīgam uzturam.

Avots:

dievietei_logo1

Leave a Comment