Ko sievietes nedrīkst teikt vīrietim? 1. daļa

  1. “Tev ir muļķīgas aizraušanās!”

“Nekad neatstājat bez uzmanības vīrieša hobiju, neapvainojiet ar vārdiem vai ķircināšanu viņa aizraušanos. Pat ja tas ir kaut kāds absurds, kaut vai tauriņu kolekcionēšana vai iknedēļas makšķerēšana. Tādējādi, hobijs ir atsevišķa tēma, vienkārši der atcerēties, ka izvēloties vīru, jūs gandrīz noteikti izvēlaties arī viņa hobiju, kurš pavisam drīz var kļūt arī par jūsējo” , – iesaka Andrejs Lukašenko.

Parādiet viņam to, ka atbalstāt viņa hobiju, vai vismaz nenoraidāt to. Ja jūs visu laiku negatīvi izteiksieties par futbolu, tad viņš nepārstās to skatīties, prieks no maču skatīšanās kļūs mazāks vainas kompleksu dēļ.

Bez tam, viņš sāks izturēties pret jums sliktāk, vainas dēļ, kuru jūs viņam esat piedēvējusi un tādēļ, ka nespējat viņu atbalstīt. Vārdu sakot, aizliegumi un nepatika šajā gadījumā pavisam nedarbojas.

Stop frāzēm:

“Atkal Tu skaties to futbolu”, “Ar kādām muļķībām tu nodarbojies”, “Tu tik daudz laika un naudas tērē tām muļķībām, tā vietā labāk tu varētu..”

Tā vietā..

… Jūs varat novērst viņu no televizora skatīšanās, datorspēles ar sievišķīgām metodēm- glāstīt viņa muguru, skūpstīt maigi,  pārāk nenovēršot viņa uzmanību. No sākuma viņš pretosies, tomēr vēlāk atmaigs un padosies. Tā jūs varat pievērst viņa uzmanību sev.

Ja vīrietis savu aizraušanos dēļ nespēj veltīt vajadzīgo laiku darbam un mājas pienākumiem, tad jūs varat noslēgt ar viņu līgumu: tikai izdarot to un to, viņš varēs veltīt laiku savam hobijam.

Neizraisiet uz vīrieti spiedienu, viņam pašam ir jāsaprot, ka viņam ir pienākumi. Un ja vīrietis vienalga neko nedara, tad izmantojot komunicēšanās viltības, viņa uzvedību un attiecību uzskatus , jūs mainīt nespēsiet.

Izmantojiet frāzes:

“Es to nevaru izdarīt bez tevis”, “Tu man esi vajadzīgs tagad”, “Tikai tu to vari izdarīt”, “Lūdzu”, “Lūdzu tevi”.

Par iepriekšējo seksuālo pieredzi, neveiksmīgām dāvanām un bijušajām kaislībām

Leave a Comment