Ko var un ko nevar dāvināt vīrietim

Nav vēlams dāvināt mīļotajam dienasgrāmatas vai biroja piederumus, pretējā gadījumā vīrietis vairāk laika pavadīs darbā, nevis mājās.

Jums nevajadzētu dot vīrietim ūdenspīpes, cigaretes, šķiltavas vai citus priekšmetus, kas saistīti ar uguni. Vairumā gadījumu tie nes negatīvu enerģiju un var piesaistīt nelaimi.

Cimdus dāvināt  kolēģiem un biznesa partneriem aizliegts: tas var izraisīt nesaskaņas, strīdus, darījumu pārtraukšanu un pat darba zaudēšanu.

Tiek uzskatīts, ka dārgi pulksteņi piešķir vīrietim solidaritāti, taču tautas zīmes vēsta, ka šāda dāvana var sagādāt nepatikšanas. Īpaši bīstami ir dāvināt šo piederumu mīļotajam: tiek uzskatīts, ka tas var novest pie šķiršanās.

Veiksmīgas dāvanas vīrietim

Laba dāvana precētam vīrietim ir pāru spilveni, jo tie ienesīs harmoniju un labklājību ģimenes dzīvē. Ja vientuļam vīrietim uzdāvināsi spilvenus, viņš drīz satiks dvēseles draugu.

Fen Šui talismani tiek uzskatīti par noderīgu dāvanu, jo to spēcīgā enerģija uzlabo saimnieka dzīves kvalitāti. Piemēram, dāvināts bruņurupucis palīdzēs vīrietim pacelties pa karjeras kāpnēm, bet vardes figūriņa uzlabos viņa finansiālo stāvokli. Bet šīs lietas vislabāk glabāt darba vietā.

Saskaņā ar izplatītu uzskatu, dažas dāvanas var pat glābt jūsu laulību. Lai stiprinātu attiecības un pārliecinātos, ka laulātais vienmēr klausās sievu, varat viņam uzdāvināt saulesbrilles vai zelta ķēdīti.

Lasi arī: Kuras 2023. gada dienas jums būs visveiksmīgākās: nosaka pēc jūsu dzimšanas datuma

Laba dāvana laulātajam, radiniekam vai draugam ir  maks vai krekls. Šīs lietas īpašniekam piesaistīs naudu un veiksmi. Tomēr maku nevar dāvināt tukšu: pirms nododat to adresātam, noteikti ielieciet tur monētu vai īpašu maciņa talismanu.

Dažkārt dāvanas mīļajiem izvēlamies pašā pēdējā brīdī un nemaz neaizdomājamies par to, ka daudzas no tām var nodarīt pāri saņēmējam. Uz visiem laikiem svītrojiet šīs lietas no dāvanu saraksta, jo tās nes nepatikšanas un neveiksmi. Mēs vēlam laimi jums un jūsu mīļajiem.

Leave a Comment