Ko vēlās vīrieši? 1. daļa

  1. Stereotips Tievās patīk visiem

Nekas tā neuztrauc sievieti savā izskatā kā drēbju izmērs. Lai patiktu ir jābūt tievai un jo tievāka, jo labāk,- tā jau kļuvusi praktiski par aksiomu visiem.

Protams, tagad es varu uzrakstīt, lai nomierināties, sievietes, vīrieši mūs iemīlēs visādas- ar celulītu, trīskāršu dubultzodu, nesmukām tauku krokām, kas nokarājas, bet tie būs meli.

Pie tam tikpat nepareizs ir arī uzskats, ka korpulence līdzinās kroplībai . Zinātnieki jau veikuši  ne vienu vien pētījumu par šo tēmu un katru reizi rezultāti parādīja to, ka vīriešiem tomēr patīk dažādas sievietes: apaļīgas, vidējas miesas būves un pavisam kalsnas.

Vienīgais, kur lielākā daļa vīriešu viedokļa domas sakrīt, ka lai arī kāds būtu sievietes svars, viņai jāizskatās veselai un koptai.

Tāpat vairākums vīriešu atzīstas, ka neatkarīgi no svara, viņiem patīk smilšu pulksteņa tipa figūra, lai arī tas būtu 110-80-110. Bet, protams, ideāli būtu tie paši 90-60-90.

Vīriešu viedoklis:

“Daudzas sievietes nezin mēru. Viņas dzenas pēc kaut kādiem izmēriem, zaudē kilogramus, lai būtu tievas un skaistas. Vai nu vispār nerūpējas par savu figūru un tādās kā viņas ir, vēlas iepatikties vīriešiem.

Nestrīdēšos , kādam patīk anoreksiķes, kādam apalītes, bet es esmu par to, lai sieviete rūpētos par sevi un savu veselību. Jo ne skeletveidīgi ķermeņi, ne 100 kilogramīgas mucas ar tauku rezervēm uz gadu, neliecina par labu veselību un par to, ka viņu saimnieces par sevi rūpējas.

Runājot par ārējo izskatu, tad vislielāko uzmanību mēs pievēršam stājai, gaitai, ādas tvirtumu, koptām rokām un matiem. “

Ko darīt?

pārstājam skaitīt kalorijas un sākam skriet no rītiem un griezt vingrošanas riņķi!

Jo lielās krūtis, jo lielākas izredzes?

Leave a Comment