Ko vēlās vīrieši? 1. daļa

  1. stereotips Jo lielākas krūtis, jo lielākas izredzes

Ja katrai sievietei būtu lieki daži tūkstoši dolāru un pārbaudīta plastiskā ķirurga adrese, tad droši vien daudzas no mums neatteiktos palielināt krūtis vismaz par pāris izmēriem lielākas. Lielākā daļa no mums ir pārliecinātas, ka 5. izmēra krūtis- pretējā dzimuma veiksmes atslēga.

Kaut gan lietas apstākļi šeit ir gluži kā ar figūru- katram izmēram atradīsies fans, pie tam visiem ir svarīga krūšu forma un stingrība.

Bez tam zinātnieki atklājuši, ka lielas krūtis piesaista jaunus puišus (14-18 gadi) ,bet vecākiem vīriešiem patīk vidējais izmērs.

vīrieša viedoklis:

“Eksistē mīts par to, ka visiem vīriešiem patīk lielas krūtis. Taču patiesībā patīk daudziem, bet ne visiem. Ne jau krūšu izmērs man spēlē svarīgu lomu, bet gan to forma- uz skaistām krūtīm vienmēr patīkami skatīties, jebkura izmēra. Kaut gan, ja izskata nopietnas attiecības, tad krūšu izmērs neieņem pirmo vietu plusu un mīnusu sarakstā.”

Ko darīt?

Pārstājam iedzīt sevi kompleksos izmēra dēļ un rūpējamies par formu! Piemēram, lieliski krūšu formu  ietekmē atspiešanās, tā kā varat to droši pievienot savai ikrīta skriešanai. Tvirtumam var veikt kontastdušas- atkal jau skaistums un Vese***a vienā flakonā un nekādas operācijas!

Pat ja jums ir nedaudz pāri 30…

Leave a Comment