Ko vilkt mugurā, sagaidot Jauno 2019. gadu

Jaunajam gadam ir ierasts sagatavoties jau iepriekš, jo pirms 31. decembra ir nepieciešams ne tikai izrotāt māju un noorganizēt svētku ēdienkarti, bet arī domāt par apģērbu. Ir svarīgi, lai jūsu tēls patiktu jaunā gada patronam, citādi 2019. gads radīs tikai neveiksmes.

Jaunais gads – visvairāk pasakainais un vispārsteidzošākais notikums. Viņš dod mums brīnumus un jaunas iespējas, dod cerību, ka ļoti drīz viss var mainīties uz labo pusi. Lai 2019. gads būtu veiksmīgs, ir nepieciešams iepriecināt jauno patronu, un tas ir jādara jau Jaungada laikā. Jūs varat iepriecināt gaidāmo Cūkas gada saimnieci ne tikai ar gardiem ēdieniem, bet arī ar atbilstošu izskatu. Lai to izdarītu, jums ir jādomā par savu jauno apģērbu. Speciālisti jums pastāstīs, kā svinēt Jauno 2019. gadu, lai nākotnē jūs sagaidītu tikai laime un laba veiksme.

Kādā krāsā sagaidīt Jauno 2019. gadu

2019. gadā dzeltenā zemes cūka nomainīs dzelteno suni. Sakarā ar to, ka krāsas patrons un elementi paliek nemainīgi, jūs varat satikt jauno patronu dzeltenā, zelta, apelsīnu, citronu vai sinepju kleitā. Neaizmirstiet, ka Cūka, neskatoties uz tās vienkāršību, augstu novērtē greznību. Tāpēc ietaupīt uz svētku drēbēm nav tā vērts, pretējā gadījumā jūs varat ļoti apvainot gada saimnieci. Tāpat arī 2019. gada Jaunā gada sagaidīšanai dabiskie toņi ir ideāli piemēroti, īpaši zaļš un brūns.

Lasi arī: Aleksandra Litvina prognoze 2019.gadam

Daudzi cilvēki tic, ka Cūka ir nepatīkams dzīvnieks. Tas tā nav, un patronese būs ļoti dusmīga, ja jūs izskatīsieties nekārtīgi. Tas attiecas arī uz krāsu kombināciju. Ja jūs patiešām vēlaties iepriecēt saimnieci, tas nenozīmē, ka jums ir jāapvieno visas iepriekš minētās krāsas jūsu tēlā. Apģērbjoties pārāk bezgaumīgi, jūs ne tikai izskatīsieties smieklīgi, bet jūs nesaņemsiet dzeltenās Cūkas labvēlību.

Ko uzvilkt Jaungada naktī

Izvēloties svētku apģērbu, vairumā gadījumu daiļais dzimums izvēlas kleitas. Tas nav pārsteidzoši, jo šāds apģērbs ļauj izskatīties ne tikai sievišķīgi, bet arī eleganti, kā arī piesaistīt mīlestību. Tomēr, vai ir kāda kleita, kas piemērota dzeltenās Cūkas uzņemšanai? Ja esat jau izlēmuši par krāsu, ir pienācis laiks domāt par stilu. Ja iepriekšējais patrons bija vienkāršības atbalstītājs, tad jaunais pret šo kvalitāti izturas ar necieņu. Šogad jums nav jāierobežo sevi ar parasto kluso kleitu, jo jūs varat atļauties apģērbu ar dziļu dekoltē, atkailinātu muguru vai garu šlepi. Bet neesiet pārāk aizrautīgi ar eksperimentiem, citādi jūsu tēls būs vulgārs, nevis līksms.

Lasi arī: Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Cūkas ir jautri un smieklīgi dzīvnieki, tāpēc melnā tērpu mīļotājiem būs jāmaina savas gaumes. Ja jūs vēlaties satikt jauno patronu ar svārkiem, tad jums nevajadzētu izvēlēties pārāk stingru stilu, citādi nākamgad jums radīsies problēmas vai pat  finansiālas grūtības. Tas pats attiecas uz blūzēm un krekliem. Izvēloties stingrus svārkus, ir vēlams izvēlēties tiem brīvo top. Ja jūs vēlaties koncentrēties uz svārkiem, tad jums vajadzētu izvēlēties kuplus vai daudzslāņainus.

Spēcīgā dzimuma pārstāvjiem ir daudz vieglāk attrast Jaunā gada apģērbu. Galvenais noteikums – izvairieties no stingra stila. Tādēļ uzvalku, kuru jūs ikdienā valkājat, labāk ir atlikt. Pirms svētku dienām doties iepirkties un iegādāties spilgtu kreklu un, vēlams, gaišas krāsas bikses. Ja jūs vēlaties nomainīt bikses ar džinsiem, tad apstājieties pie klasiskajiem modeļiem. Džinsi ar šķēlumiem un svītrām – nav labākā izvēle Jaunā gada sagaidīšanai.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Aksesuāri – svarīga tēla daļa. Nobriedušām sievietēm vajadzētu izvēlēties dārgmetālu dārglietas, meitenes var atļauties rotaslietas tikai tad, ja tas nenovērš uzmanību no kleitas. Vīrieši var droši atšķaidīt tēlu ar spilgtu kaklasaiti vai tauriņu. Tomēr, ja jums nepatīk šie piederumi, varat no tiem atteikties. Gada patronese neuztvers to par noziegumu.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment