Ko vīrietis jūt pret tevi? 8 pazīmes, ka jūs saista tikai gulta

just sex

Agrā jaunībā bija vienkārši – pastaigājies ar puisi rociņās, un jau mīlestība. Ar gadiem viss kļūst sarežģītāk – var vairākus mēnešus nodarboties ar seksu un nesaprast, kas īsti starp jums notiek.

Uzmanīgi aplūkojiet vīrieti sev blakus. Viņš ir pievilcīgs, gudrs, velnišķīgi seksuāls, mīlēties ar viņu – neticama bauda. Viss šķiet labi. Taču ir viens “bet” – jūsu attiecības neiziet ārpus guļamistabas.

 

Lūk, dažas pazīmes, kas liecina, ka vīrietis jūs uztver tikai kā mīļāko.

1. Sarunas “par neko”

Vīrietis ar jums sarunājas tikai par vispārīgām tēmām — laiks, sastrēgumi, viņš nekad neuzsāk sarunu par saviem darījumiem, nestāsta par ģimeni, gaumi, draugiem un sadzīvi. Turklāt tikšanās reizēs viņš neinteresējas par jūsu ikdienu, kas notiek jūsu dzīvē, kādas jums ir problēmas un rūpes. Pat ja jūs mēģināt uzsākt sarunu par sevi, vīrietis diezgan ātri novirza sarunu citās sliedēs vai vienkārši aiztaisa jums muti ar kaislīgu skūpstu.

Lasi arī: Reizes, kad sekss tiešām ir problēmas atrisinājums

2. Es, tikai Es un vēlreiz Es

Tiesa, ja vīrietis ir pļāpīgs un patmīlīgs, viņš, nejautājot par jūsu dzīvi, var bezgalīgi stāstīt par sevi, un pirmām kārtām par to, cik viņš ir veiksmīgs, kolosāls, pieprasīts un neatkārtojams. No jums viņš pieprasīs uzmanību un uzslavas, bet vislabāk — debešķīgus komplimentus viņam seksa laikā.

Šķir otru lapu, lai lasītu vairāk

Leave a Comment