Kosmētikas lietošanas kļūdas, kas padara Tevi vecāku

 

2. Vizuļojošas acu ēnas.
Poras ap acīm neizdala eļļu, tāpēc āda ap acīm nekad nav taukaina. Taču tas arī ir iemesls kāpēc uz vecumu pirmās krunciņas parādās ap acīm. Te āda ir ļoti plāna un tai nepieciešama papildus aprūpe. Viena no galvenajām kļūdām, ko sievietes dara ir lietot mirdzošas acu ēnas ar spīdumiem, kas izceļ krunciņas vēl vairāk. Tā vietā izmanto matētas ēnas no vienas nokrāsas.

 

3. Sejas pūderis.
Šis skaistuma produkts ir domāts, lai matētu ādu. T zona (zodz, deguns, virs uzacīm) parasti ir porainākā un taukainākā sejas daļa. Nelieto pūderi uz pilnīgi visas sejas, bet gan uzklāj to tikai uz zoda un deguna. Uzmanies, kad klāj pūderi uz pieries, neaizmirsti, ka pārāk daudz pūdera šajā zonā var izcelt krunciņas.

 

4. Tumšas lūpu krāsas un spīdumi.
Dod priekšroku neitrālu toņu lūpu krāsām un spīdumiem – rozā, bēša vai jebkura cita krāsa, kas ir tuvu Tavai dabiskajai lūpu krāsai. Ja vēlies, lai lūpas izskatītos pilnīgākas, gludākas un vilinošākas, uzklāj lūpu spīdumu.

 

5. Pārāk šauras uzacis.
Ļoti šauras uzacis vairs nav modē. Drastiska uzacu formas maiņa ir šausmīga ideja. Vienīgais, kas Tev jādara, jāatbrīvojas no liekajiem matiņiem uzacu rajonā, kā arī jāuztur tās forma. Ja nepieciešams, izmanto uzacu zīmuli, lai aizpildītu tukšākas vietas un piedotu tai apjomu.

 

6. Tumša uzacu zīmuļa izmantošana.
Jaunākas sievietes ar šo problēmu nav saskārušās, taču sākot ar 50 gadiem sievietes pamana, ka uzacu krāsa sāk izbalēt. Kolīdz Tu pamani, ka Tava uzacu krāsa nav tik tumša kā bijusi pirms pāris gadiem, iegādājies uzacu zīmuli, kas ir mazliet gaišāks nekā Tava dabīgā uzacu krāsa un ar tā palīdzību veido uzacs formu.

 

7. Izvairies no melna acu lainera un tušas.
Melna acu zīmuļa vietā izmēģini brūnu un Tu pamanīsi atšķirību. Brūnās krāsas izskatās daudz dabiskāk. Vēl ir ieteicams izvairīties no biezām un smagām līnijām. Vēl viens ieteikums, ja vēlies izskatīties jaunāka, nelieto acu zīmuli uz apakšējās skropstu līnijas, jo tas pat lielām acīm liks izskatīties mazākām.

 

8. Vaigu sārtums.
Ir ļoti svarīgi zināt, kur tieši uz vaigiem ir jāliek sārtums. Ja vaigu sārtums ir uzklāts pareizi, tad sniedz jauneklīgu un veselīgu izskatu. Profesionāļi iesaka uzklāt sārtumu vaigu augstākajā punktā. Neklāj to pārāk tuvu degunam. Izvēlies rozīgas vai neitrālas krāsas, bet ne tumšas nokrāsas.

Leave a Comment