Krāsu terapija: uzlabo enerģiju un mazina stresu

Sarkans

Tā ir pašapziņas krāsa. Ne velti labākās sporta automašīnas ir krāsotas sarkanā krāsā – tā ir uzvarētāju krāsa. Ja jums ir nepieciešams sevi uzmundrināt un piespiest sevi iet tikai uz priekšu, ieskaujiet sevi ar sarkanu krāsu.

Oranžs

Šis tonis ir ļoti līdzīgs sarkanajam, taču tā iedarbība nav tik asa. Tas ir mierīgāks un dziļāks. Apelsīns pamodina cilvēkos mīlestību pret citiem, stimulē pozitīvu emociju parādīšanos, kas mudina cilvēkus darīt labus darbus. Tas ļoti labi uzlabo vispārējo enerģiju.

Dzeltens

Tā ir kaislības un enerģijas krāsa. Viņš ir rotaļīgs, kā arī atvaira visas ļaunas domas. Dzeltenā krāsā psihologi palielina indivīda interesi par pretējo dzimumu. Šī ir seksīgākā krāsa, lai gan daudzi par tādu kļūdaini uzskata sarkanu.

Zaļš

Šī ir jūsu dvēseles krāsa. Tas ļoti labi noņem stresu, jo iedarbojas nevis uz emocijām, bet gan uz iekšējo pasauli. Iedomājoties bezgalīgas zaļas pļavas, tu stimulē savu mīlestības sākumu. Tas var palīdzēt mazināt spriedzi un mazināt trauksmi.

Lasi arī: Saka, ka atriebība ir salda: kā dažādi zvaigžņu zīmju pārstāvji atriebjas

Lasi arī: 10 labākie padomi no Ošo

Zils

Tāda ir zināšanu krāsa – tās jāizmanto, kad nepieciešama intelektuālā komponenta stimulēšana, kad daudz jādomā un jāizdomā kaut kas jauns. Zilā krāsa arī uzlabo intuīciju un pamodina 6. sajūtu.

Tātad, lai uzlabotu enerģiju, varat izmantot oranžas un dzeltenas krāsas, bet, lai mazinātu stresu, labāk ir dot priekšroku zaļai. Katra no krāsām stimulē dažādas cilvēka dvēseles zonas, tāpēc izvēlies pareizās krāsas, lai veiksme vienmēr būtu ar tevi.

Leave a Comment