Krāsu terapija: uzlabo enerģiju un mazina stresu

Krāsu terapija iegūst arvien lielāku popularitāti. Ar tās palīdzību jūs varat uzlabot ķermeņa enerģētisko auru, kā arī atbrīvoties no jebkura stresa. Šajā rakstā mēs jums pateiksim, kā to izdarīt.

Metodes enerģijas uzlabošanai ar krāsu

Krāsu terapija jeb hromoterapija ir dažādu krāsu ietekme uz cilvēku. Ir daudz paņēmienu stresa mazināšanai vai enerģijas uzlabošanai. Tālāk mēs jums pastāstīsim vairāk par katru krāsu, un tagad parunāsim tieši par iedarbības metodēm.

Pirmā metode: universāla. Ieskauj sevi ar tobrīd nepieciešamo krāsu, velc atbilstoša toņa apģērbu, liec uz darbvirsmas vai telefona tematiskas tapetes, apskati attēlus, kuros pārsvarā ir vajadzīgās krāsas. Vārdu sakot, dzīvojiet pareizā krāsā.

Otrā metode: meditācija un pašhipnoze. Jūs ieslēdzat piemērotu lēnu un maigu mūziku, un tad sākat iztēloties ziedus ar vajadzīgo krāsu. Ir nepieciešams pēc iespējas skaidrāk iedomāties katru ziedlapu, katru detaļu. Pilnībā koncentrējieties uz visu, kas jūs ieskauj, lai sasniegtu maksimālu efektu. To var izdarīt pat darba vietā.

Lasi arī: Saka, ka atriebība ir salda: kā dažādi zvaigžņu zīmju pārstāvji atriebjas

Lasi arī: 10 labākie padomi no Ošo

Dažādu krāsu ietekme

Zinātnieki jau sen ir noskaidrojuši, kuras krāsas mūsos pamodina mieru, piešķir možuma lādiņu vai, gluži otrādi, atslābina. Pētījumi ir parādījuši, ka daži toņi var spēcīgi ietekmēt mūsu ķermeni un emocijas, psiholoģisko un fizioloģisko stāvokli.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment