Saka, ka atriebība ir salda: kā dažādi zvaigžņu zīmju pārstāvji atriebjas

Katra zvaigžņu zīme atriebjas savā veidā. Kāds izceļas ar metodēm, bet kāds darbojas tieši “uz pieres”. Šajā rakstā mēs jums pateiksim, kuri joki ir slikti un kuri nerada draudus kā tādus.

Auns

Tas ir vienkārši – Auns izskatās kā vērsis. Padarīja viņu sliktu, nekavējoties un bez brīdinājuma paņemiet maiņu. Visbīstamākie Auni ir bokseri vai priekšnieki, kuri var tikt galā ar jums uzreiz: kāds ar sitienu, un kāds ar vārdu.

Vērsis

Vērsis atriebsies ne tikai tev, bet arī taviem draugiem un aizlūdzējiem, tostarp visai ģimenei, kolēģiem, biedriem un pat mājdzīvniekiem. Ikviens saņems to, ko viņš ir pelnījis, tikai tāpēc, ka viņš pazīst to, kurš viņu kaitināja.

Lasi arī: 10 labākie padomi no Ošo

Lasi arī: Meditācija ar ūdeni palīdzēs piesaistīt naudu

Dvīņi

Ja pamani, ka visa pilsēta zina tavus noslēpumus, noslēpumus un tikai pasmejas par to, ka tu naktī miegā rauj kāju, tad zini, ka esi sadusmojis Dvīņus. Viņš jums pastāstīs visu par jums – pat lietas, kas nekad nav notikušas.

Vēzis

Nekaitīga atriebība ir tad, kad Vēzis tevi vienkārši ignorē vai izliekas, ka esi pret viņu vienaldzīgs. Tāpēc viņi atklāj sevi kā ārkārtīgi smieklīgus atriebējus, kuri var tikai pasmieties. Bet, ja jūs dodaties pārāk tālu, jūs nopietni zaudēsit Vēža atrašanās vietu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment