Kriminālie talanti saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauva, būdams noziedzības priekšnieks, ātri nonāktu liela mēroga krāpniecībā, piemēram, finanšu piramīdā. Šai Zvaigžņu zīmei viegli izdodas iekarot parasto cilvēku uzticību.

Jaunava

Ar Dev viss ir ļoti nopietni – vienas dienas firmas, “griezumi”, ofšoru konti. Nav tik viegli iedziļināties Jaunavā un izdomāt viņas mahinācijas, jo ar viņu viss ir pārdomāts līdz mazākajai detaļai.

Svari

Svari skaisti “strādā”. Viņi ir ļoti mākslinieciski, tāpēc savus talantus var viegli realizēt krāpniecībā. Viņi strādā nevis atsevišķi, bet kopā ar draugu, piemēram, ar Dvīņiem. Šarms un pieklājība viņu biznesā ir galvenais ierocis.

Skorpions

Skorpionam nav īpašu talantu vienai lietai. Viņam ir vienāda tieksme un spējas visās noziedzīgās darbības jomās. Šī ir nežēlīga Zvaigžņu zīme, kas pieliks visas pūles sava labā un mērķa labā. Viņš nicina sīkas krāpšanas, jo uzskata, ka ir jāspēlē lieli.

Strēlnieks

Strēlniekam nepatīk “daudzkustības” un lietas, kas prasa sagatavošanos un daudz laika. Viņam patīk ātra nauda. Cilvēkos ir diezgan viegli iegūt pārliecību un viņi nepamana, kā viņi paši labprātīgi atdod savu naudu Strēlniekam.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Mežāzis

Mežāzis ir dzimis slepkava. Viņš ir ļoti uzmanīgs, pacietīgs un centīgs. Viņš ir vientuļnieks un viņam nepatīk strādāt komandā. Viņa atturība un aukstums palīdz izdzīvot jebkurās sarežģītās situācijās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti talantīgi noziedzīgās idejās, un viņu plānos ir gan pilnīgi smieklīgi, gan izcili. Bet var būt grūti tos atšķirt vienu no otra, tāpēc jums ir jāpārbauda praksē. Parasti visas Ūdensvīra mahinācijas ir balstītas uz jaunām tehnoloģijām. Ūdensvīru vidū ir daudz hakeru.

Zivis

Daudzi uzskata, ka Zivis ir vājas. Bet, runājot par noziedzīgām tieksmēm, daudzas Zvaigžņu zīmes var apskaust visus savus talantus. Zivis ir mafijas klana vadītāja. Viņi var viegli pārvaldīt visu, kas viņiem tiek dots pie varas.