Kurām austrumu horoskopa zīmēm 2019. gadā veiksies

Trusis (kaķis)

Trušiem jaunajā gadā būs jācenšas iegūt Cūkas labvēlība. Viņiem vajadzētu iemācīties uzticēties mīļajiem un nebaidīties veidot jaunas paziņas. Cīņa ar bailēm un pašapziņu palīdzēs tikt galā ar grūtībām un sasniegt visu, par ko sapņo Truši.

Lasi arī: Astrologa Pāvela Globas horoskops 2018. gada decembrim – būs iespēja mainīt dzīvi uz labo pusi!

Pūķis

Pūķiem uzsmaidīs veiksme, ja viņi pārstās tērēt enerģiju uz sīkiem jautājumiem un darīs kaut ko ļoti svarīgu. Viņiem būs jāmēģina, jo uguns daba prasīs kustību un darbību, bet viņiem būs jāatsakās no steigas. Neatlaidība, kā sasniegt mērķi un  apkarot negatīvās iezīmes, padarīs 2019. gadu par izšķirošu un bagātu ar patīkamiem pārsteigumiem.

Čūska

Gada mīļotājam nepatīk šīs zīmes pārstāvji, tāpēc Čūskām vajadzētu sagatavoties grūtībām ceļā uz panākumiem. Čūskas var uzvarēt Cūku, parādot vēlēšanos pēc zināšanām, tāpēc viņiem vajadzētu domāt par papildus izglītību un attīstību ne tikai izvēlētajā profesijā. Jaunas zināšanas atklās daudzas perspektīvas un palīdzēs jums sasniegt panākumus.

Zirgs

Cilvēki, kuri dzimuši zem šīs zīmes, ir pazīstami ar dedzību un darbu. Zirgiem ir svarīgi izvēlēties vienu virzienu, lai uzasinātu savu meistarību un  panāktu galvu reibinošus panākumus. Neatlaidību un godīgu darbu, Cūka novērtēs pienācīgi.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada decembrim – mēnesis paies optimistiski, bet sīkas problēmas iespējamas!

Kaza (aita)

Gada mīļotā priekšroku dod kazām, tāpēc jaunais gads viņiem būs veiksmīgs. Kazas var paļauties uz atbalstu, bet tām vajadzētu atteikties no sava slinkuma un pasivitātes. Godīgs darbs un vēlme iegūt pelnīto atlīdzību palīdzēs sasniegt savus mērķus, kā arī piepildīs jūsu loloto sapni. 2019. gadā godīgas un pienācīgas kazas var sagaidīt daudz patīkamu pārsteigumu.

Mērkaķis

Interesantie un aktīvie pērtiķi var paļauties arī uz Cūkas labestību, taču viņa nepieļaus neuzmanīgu uzvedību. Pērtiķiem vajadzētu atcerēties, ka steigā pieņemti lēmumi un izteikti vārdi var radīt nevēlamas sekas, kas nozīmē, ka jums ir jādomā par katru soli, nevis jāpasaka vārdi, kas attur veiksmi. Arī jūs nedrīkstat dot solījumus, ko pērtiķi nevar izpildīt.

Gailis

Gailis 2019. gadā saskarsies ar grūtībām viņu temperamenta dēļ. Viņiem jāmācās kontrolēt emocijas, pretējā gadījumā viņi var iegūt dažādas Sli**bas, kā arī negatīvi ietekmēt sniegumu. Vingrinājumi būs noderīgi: apmeklējums trenažieru zālē vai baseinā palīdzēs atvieglot emocionālo spriedzi un atpūsties pēc smagas dienas.

Suns

Suņi var paļauties uz Cūkas atbalstu. Godīgie un uzticīgie, šīs zīmes pārstāvji saņems patronāžu un varēs klusi darīt to, kas viņiem patīk, bez bailēm no traucējumu un kaitējuma, no skaudīgiem cilvēkiem. Suņiem nevajadzētu uzticēties svešiniekiem un saukt par draugiem ikvienu, kurš viņiem izrādīja mazliet mīlestību. Daudzas no jaunajām paziņām var būt gudri manipulatori, tādēļ jums ir nepieciešams, lai jūsu ausis būtu atvērtas.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment