Sieviešu horoskops 2018. gada decembrim – sagaidāma vilšanās!

Nākamajā mēnesī katra sieviete varēs mainīt savu dzīvi, par ko liecina horoskops. Astrologi pastāstīja, kādas pārmaiņas sievietes gaida 2018. gada decembrī.

Daudzām daiļa dzimuma pārstāvēm nākamais mēnesis būs liktenīgs. Kāds spēs sasniegt savus mērķus un izpildīt vēlmes, savukārt citiem būs jācieš no vilšanās. Tomēr, izvairīties no problēmām un grūtībām, ir visnotaļ iespējams, un palīdzēs jums noderīgi padomi no astrologiem. Speciālisti piedāvā ikmēneša sieviešu horoskopu, no kura jūs varat uzzināt, kā planētas ietekmēs jūsu dzīvi decembrī.

Auns

Nākamais mēnesis būs ļoti produktīvs Aunu sievietēm. Pateicoties Saules atbalstam, šīs zvaigznāja pārstāves varēs strādāt vairāk, kas palīdzēs sasniegt mērķus.

Dzīves personiskajā sfērā nav sagaidāmas pārmaiņas, bet, tā kā mēneša beigās antagonists, Venēra, būs novājināta, Auns var mēģināt atrast savu mīlestību. Tiem, kas ir attiecībās, horoskops iesaka visus spēkus virzīt uz mīlestības savienības nostiprināšanu. Lai to izdarītu, bieži vien atgādiniet par savām izjūtam mīļotajam.

Lasi arī: Zīlēšana pēc attēla: kā izmainīsies jūsu dzīve 2018.gada decembrī

Vērsis

Vēršu sievietēm, nākamais mēnesis solās būt nestabils. Mēneša enerģija nemainīgi mainās, un tā var ietekmēt emocionālo fonu. 2018. gada decembrī Vēršiem ieteicams retāk iesaistīties konfliktos un biežāk veltīt laiku atjaunojošām meditācijām un vaļaspriekiem.

Mēneša otrajā pusē ir iespējamas finansiālas grūtības, jo patrons Merkurs vājināsies. Šobrīd ieteicams apmeklēt veikalus tikai ar iepriekš sastādītu iepirkšanās sarakstu.

Dvīņi

Dvīņu sievietēm tagad jādomā par parādu atmaksāšanu un komunālo pakalpojumu rēķina apmaksu, jo decembrī var rasties grūtības ar naudu, kam sekos finanšu parāds. Nākamajā mēnesī iepirkšanās laikā jums vajadzētu būt uzmanīgākam, jo ​​ikviens no tēriņiem var ietekmēt finansiālo stāvokli.

Iespējams arī problēmas personīgajā dzīves jomā, un to var izraisīt novājināta Venēra. Lai izvairītos no strīdiem ar savu mīļoto, jūs varat izveidot jaunas attiecības: piemēram, uzaiciniet mīļoto uz romantisku randiņu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment