Kurš sporta veids tev ir piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi?

Lauva

Lauvām sports sagādā nebijušu baudu, īpaši brīžos, kad viņi uzvar. Lauvas tiecas pēc slavas, tāpēc viņām jāsporto jau no mazotnes, lai panākumi neliktu ilgi gaidīt. Zvaigžņu eksperti iesaka pievērst uzmanību gracioziem sporta veidiem: daiļslidošanai, vingrošanai, golfam, paukošanai un dejām. Jo iespaidīgāk Lauvas izskatīsies, jo vairāk viņi būs gatavi attīstīties un  sasniegt izcilus rezultātus.

Jaunava

Jaunavas izceļas ar apskaužamu smagu darbu un nav pieradušas atkāpties no sarežģītiem uzdevumiem. Viņiem lieliski piemēroti šādi sporta veidi: tramplīns un ūdenslēkšana, daiļslidošana, vingrošana. Pateicoties iedzimtajām dotībām, Jaunavas varēs izpausties paukošanā, kā arī iemācīsies šaut mērķos gan miera stāvoklī, gan kustībā. Laba izvēle būtu arī teniss, kas prasa ne tikai spēku, bet arī precīzu aprēķinu.

Svari

Svari it visā tiecas pēc harmonijas un līdzsvara, tāpēc nopietni sporta veidi, piemēram, bokss vai cita cīņa, diez vai piesaistīs viņu uzmanību. Savas labākās īpašības viņi varēs parādīt gan slidojot, gan uzstājoties ritmiskajā vingrošanā, gan peldot. Arī Svari varēs izmēģināt sevi komandu sporta veidos, jo viņu mīlestība uz vienotību, lai strādātu kopīgas uzvaras labā.

Skorpions

Skorpioni zina, kādi ir riski, un izbauda sporta veidus, kuros adrenalīns ir tikai ārpus topos. Viņiem ir piemērotas sacīkstes, izpletņlēkšana, cīņas un citi fiziskās aktivitātes veidi, kas prasa izturību, tērauda nervus un vēlmi uzvarēt par katru cenu. Daudzi Skorpioni jau agrā vecumā pievērš uzmanību sporta klubiem un labprāt attīsta savus talantus.

Strēlnieks

Aktīvajiem Strēlniekiem visbiežāk patīk izjādes ar zirgiem, volejbols un basketbols, kā arī īso un garo distanču skriešana. Šīs zīmes azartspēļu pārstāvji spēj dot simts procentiem, laimēt balvas, kā arī mācīt sporta disciplīnas jaunajai paaudzei. Zvaigžņu eksperti iesaka rūpēties par savām locītavām, lai turpmāk izvairītos no veselības problēmām.

Lasi arī: Uguns stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjus 2023.gada oktobrī sagaida liktenīgi izaicinājumi!

Lasi arī: Ūdens stihijas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem pienācis laiks 2023.gada oktobrī sakārtot visa veida attiecības!

Mežāzis

Mežāži ir dabiski apveltīti ar izturību, kas robežojas ar spītību. Šī rakstura īpašība ļauj viņiem jau no mazotnes nodarboties ar nopietniem sporta veidiem un sasniegt izcilus rezultātus. Viņiem piemērots: vieglatlētika, dalība maratonos, volejbols vai basketbols. Šīs zīmes pārstāvjiem jārūpējas par savām ceļa locītavām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram patīk sports, neatkarīgi no tā, vai tās ir sacensības vai hobijs. Viņiem ir svarīgi kustēties, jo aktīvs dzīvesveids ļauj piedzīvot pozitīvas emocijas, iegūt jaunas paziņas un baudīt dzīvi. Ūdensvīri visbiežāk izvēlas riteņbraukšanu, sporto trenažieru zālēs, bet var piedalīties arī alpīnisma un slēpošanas sacensībās. Ūdensvīrs tūrismu neņem vērā ar savu ceļu romantiku.

Zivis

Zivīm ir raksturīga mīlestība pret mākslu, tāpēc viņas var apmierināt savas vajadzības pēc sporta, izmantojot ritmisko vingrošanu, daiļslidošanu un sinhrono peldēšanu. Zivis iespaidos arī dažāda veida dejas. Ekstrēmie sporta veidi diez vai interesēs maigās Zivis, tomēr viņu vidū ir sportisti, kas iekarojuši kalnu virsotnes un debesis.

Katram Zvaigžņu apļa pārstāvim ir iedzimti talanti un spējas, kuras viņam nebūs grūti attīstīt. Aktīvs sports vai citi vaļasprieki palīdzēs ne tikai izdevīgi pavadīt laiku, bet arī atrast sev tīkamu profesiju.