Laba miega noslēpumi visai ģimenei

Mācāmies atslābt

Vakarā, nav ieteicams veikt remontu, sēdēt pie datora, sēdēt internetā, spēlēt spēlītes, vakaros vislabāk būtu atpūsties, ieteicami palasīt kādu mierīgu grāmatu vai mierīgu mūziku. Kad apgulieties gultā, centieties sasprindzināt katru muskulīti no augšas uz leju un pēc tam atslābināt tos. Tā jūs panāksiet visa ķermeņa mieru.

Veselā miesā – vesels miegs

Noslēpums labam miegam – lieliska pašsajūta. Tas viss ir saistīts ar veselīgu uzturu, ikdienas pastaigām svaigā gaisā un regulāru nodarbošanos ar sportu. Biežāk ēdiet salātus ar olīveļļu, nevis ar majonēzi, sautētus ēdienus.

Mājīga guļamistaba

Guļamistaba – vieta, kas asociējas ar klusumu, mieru un drošību. Jūsu gultai jābūt ērtai un mājīgai. Neekonomējiet uz matraci un sekojiet līdzi jūsu gultas veļas svaigumam.  Jums vienmēr var palīdzēt – Lenor,  to pievienojiet, mazgājot veļu, un jūsu veļa saglabās svaigumu veselu nedēļu!

Vairāk svaiga gaisa

Kāpēc franču galma dāmas gulēja istabā, kur galvgalī bija ielikta bļoda ar ledu.  Jo viegls vēsums paildzina ādas skaistumu, tava āda ilgāk izskatīsies jaunāka. Šodien speciālisti, balstoties uz zinātnisku informāciju, apliecina: optimālā temperatūra, kurā vajadzētu gulēt ir no 18 – 20 grādu temperatūrā. Tāpēc pirms ejiet gulēt izvēdiniet savu guļamistabu vai arī  atstājiet vaļā mazu spraudziņu visu nakti. Silta sega un svaigais gaiss ir labāks nekā plāna sega un karstums istabā.  

Leave a Comment