Labākie finanšu talismani dažādu profesiju cilvēkiem: lai nauda vienmēr būtu makā

Augsti amati, cilvēku vadība

Līderiem nepieciešami Uguns stihijas akmeņi – karneols un dzintars. Noderēs arī zelta rotaslietas, kas uzlabo biolauku. Apģērbā veiksmīga būs melnā un sarkanā krāsu kombinācija. Krāsa arī palīdzēs.

Šie talismani un krāsas palīdzēs saglabāt un vairot kolēģu cieņu, kļūt autoritatīvākiem.

Fiziskais darbs un pastāvīgi komandējumi

Profesijas, kas saistītas ar lielu fizisku darbu vai ceļošanu, ir dažas no visgrūtākajām. Lai šādā darbā nepārdegtu, eksperti iesaka valkāt rotaslietas, kas izgatavotas no kuproniķeļa, keramikas vai koka.

Apģērbā ļoti noderēs tādas krāsas kā zaļa un dzeltena. Tos vislabāk kombinēt ar tādiem akmeņiem kā jašma, malahīts, nefrīts un citrīns. Autovadītājiem arī šie akmeņi lieti noderēs.

Darbs ar naudu un cipariem

Kasieris, bankas darbinieks, grāmatvedis, matemātikas un citu eksakto zinātņu skolotājs – visiem šiem cilvēkiem nepieciešama talismanu palīdzība, kas vairo uzmanību. Tajos ietilpst mēnessakmens, baltais kvarcs. Viņiem būs nepieciešami arī amuleti, lai nekļūdītos, nekļūdītos. Šajā sakarā noderēs obsidiāns un onikss.

Lasi arī: Kas traucē finansiālajai labklājībai: galvenās kļūdas, rīkojoties ar naudu

Lasi arī: Kā atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi

Apģērbā priekšroka jādod pelēkām un melnām krāsām. Ikviens, kas strādā komandā, noderēs no baltajiem akcentiem.

Tirdzniecība

Cilvēkiem, kuri kaut ko pārdod, ir vajadzīga minerālu palīdzība, piemēram, turmalīns, granāts, koraļļi. Tie palielina daiļrunību un palīdz ātrāk pieņemt lēmumus.

Pārdevējiem jāģērbjas baltā, sarkanā vai melnā krāsā. Melnā krāsa palīdz ātrāk iegūt pārliecību, savukārt baltā un sarkanā palīdz nepagurt un virzīties uz priekšu.

Speciālisti arī iesaka sekot līdzi  finanšu prognozei, lai zinātu, kas jūs vienā vai otrā reizē var sagaidīt. Atcerieties, ka zvaigznēm un planētām ir milzīga loma naudas veiksmes veidošanā.

COMMENTS

Leave a Comment