Labākie finanšu talismani dažādu profesiju cilvēkiem: lai nauda vienmēr būtu makā

Katrai profesijai ir savas īpatnības. Mēs visi esam vienisprātis par vienu lietu – mums ir vajadzīga veiksme. Spēcīgi un efektīvi talismani, par kuriem jums pastāstīs eksperti, spēs to dāvināt finanšu un darba sfērā.

Jebkurš no tālāk aprakstītajiem talismaniem ir ļoti svarīgs, taču daudz svarīgāk ir ievērot desmit panākumu pamatnoteikumus. Atcerieties, ka pareizā attieksme ir pāri visam.

Radošo profesiju cilvēki

Tajos ietilpst rakstnieki, mākslinieki, dizaineri, aktieri un tā tālāk. Viņiem visiem ir nepieciešams radošums, lai radītu, radītu kaut ko no nulles, ģenerētu idejas. Labākais talismans viņiem būs aventurīna akmens. Tieši viņam ir vislabākā enerģija, kas paplašina apziņu.

Kas attiecas uz krāsu, tad labāk uz datora vai telefona darbvirsmas likt kaut ko zilu. Tas var būt ūdens vai debesu attēls. Apelsīns būs arī noderīgs tonis. Starp augiem var izcelt violetu, un platīna izstrādājumus var atšķirt no rotaslietām.

Programmētāji, maketētāji

Šie cilvēki ir jāizceļ atsevišķā grupā, jo viņi ir spiesti ne tikai radoši domāt, bet arī ilgstoši strādāt pie viena projekta, ar koncentrēšanos, ar maksimālu atbildību un koncentrēšanos.

Lasi arī: Kas traucē finansiālajai labklājībai: galvenās kļūdas, rīkojoties ar naudu

Lasi arī: Kā atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi

Šiem cilvēkiem ir lietderīgi valkāt melnas un zilas drēbes. Viņiem nepieciešama intuīcija, koncentrēšanās un uzmanība, un to visu var stiprināt tāds akmens kā ahāts.

Profesijas, kurās ir daudz komunikācijas

Ārsts, skolotājs, konsultants, jurists, psihologs, gids un tā tālāk. Šiem cilvēkiem ir daudz jāsazinās, tāpēc rodonīts vai koraļļi viņiem būs labākais talismana akmens.

Veiksmīgākā šo profesiju pārstāvju apģērba krāsa ir balta. Darba vietā vai birojā tādiem cilvēkiem labāk likt papardi. Šis augs palīdzēs ātri atrast kopīgu valodu ar svešiniekiem. Noderēs arī sudraba rotaslietas. Tas viss ir piemērots tiem, kam jāiziet darba intervija.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment