Kā atvērt naudas kanālu un piesaistīt veiksmi

Pielikt punktu naudas problēmām un virknei neveiksmju ir katra paša spēkos. Uzziniet, kā atvērt naudas kanālu un gūt veiksmi.

Gadās, ka finanšu nepatikšanas piezogas pēkšņi, viena neveiksme seko otrai, un tikmēr parādi aug. Tomēr jūs varat mainīt dzīves programmu un  piesaistīt naudu, ja labojat situāciju enerģijas līmenī. Pat iesācējs var apgūt šo tehniku, taču, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, jums būs jāmaina domāšana un jāiegūst ticība sev.

Kas ir naudas kanāls

Viss esošais ir iesaistīts pastāvīgā enerģijas apmaiņā, un nauda nav izņēmums. Finanses ir resurss, kas palīdz cilvēkam mijiedarboties ar ārpasauli. Bioenerģētiķi apgalvo, ka enerģētiskā līmenī nauda eksistē finanšu egregora veidā, kas personificē visu, kas kaut kā ir saistīts ar naudu: domas, jautājumus, jūtas, darbības, mērķus, vēlmes.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Naudas un bagātības egregors eksistē neatkarīgi no cilvēka un nekādi neietekmē viņu, lai kā viņš censtos kļūt bagāts. Ir ļoti grūti ienest dzīvē to, ko vēlaties bez īpašas sinhronizācijas ar smalkajām enerģijām . Bet ar pareizo pieeju jūs varat pieslēgties naudas egregoram, veidojot enerģijas plūsmu starp to un sevi, ko sauc par naudas kanālu.

Naudas kanāla slēgšanas iemesli

  • Slikta finansiālā karma  – kad ģimenē nebija bagātu un turīgu cilvēku.
  • Nabadzības psiholoģija  – nepareiza attieksme pret naudu atstāj savas pēdas, bloķējot naudas kanālu. Runa ir par stereotipisku domāšanu, ko veicina tādas negatīvas attieksmes kā “Naudas nebija un nebūs”, “Es nevaru to atļauties”, “Laime nav naudā”. Šīs un citas stabilas izpausmes, kas ir stingri iedēstītas galvā, lielā mērā nosaka panākumus ikviena dzīvē.
  • Naudas kaitējums  ir apzināta negatīva ietekme no ļaundaru puses, kas izlaužas cauri enerģijas aizsardzībai un atņem veiksmi.

Lai kāds būtu naudas kanāla slēgšanas pamatcēlonis, ir tikai viena izeja – to atvērt. Eksperti piedāvā jums vairākas universālas metodes, pateicoties kurām jūs varat atbrīvoties no problēmām ar naudu, izskaužot cēloni enerģijas līmenī.

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu, kā atvērt naudas kanālu….

COMMENTS

Leave a Comment