Kā katras Zvaigžņu zīmes pārstāvis dodas ciemos

Vai vēlaties uzaicināt jaunu draugu? Noteikti izlasiet un uzziniet, kā viņš uzvedīsies jūsu mājās. Zvaigžņu eksperti saka, ka dažādu zvaigznāju cilvēki ballītē uzvedas atšķirīgi, tāpēc labāk iepriekš zināt, ko sagaidīt no viesa.

Auns

Ja Auns atnāks ciemos, tad viņa klātbūtne tavā mājā būs ilga. Un nav svarīgi, vai tev tas patīk vai nē. Auns izdzers visu tēju un apēdīs visus nedēļas pārtikas krājumus, turklāt noteikti pieskarsies visam, kas piesaistīs viņa uzmanību. Tāpēc labāk jau iepriekš noslēpt to, ko vēlaties pasargāt no Auna dedzīgās acs.

Vērsis

Vērsis ballītē uzvedas pieticīgi. Viņš izvēlēsies ērtāko vietu mājā un rūpīgi vēros, kā jūs ap viņu tracināties, un centīsies visiem izpatikt visā.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Dvīņi

Ja Dvīņi ieradīsies pie jums ciemos, esiet gatavi tam, ka kopā ar viņiem pavadīsiet gandrīz visu dienu. Apmeklējuma mērķis tiks aizmirsts pēc tam, kad viņi šķērsos jūsu mājas slieksni. Dvīņi ballītē ir ļoti aktīvi un brīžiem bez ceremonijām, tāpēc tikšanās ilgumu labāk pārrunāt iepriekš.

Vēzis

Vēzis ir vispazemīgākais viesis. Viņš palīdzēs tējas pagatavošanā, pats nomazgās traukus un pat piedāvās atrisināt nelielas sadzīves problēmas. Viņš ilgi nepaliks pie jums, jo ciena citu laiku un personīgo telpu.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment