Nelabojamie zvaigžņu zīmju pārstāvji: kam nevajadzētu dot otro iespēju

Ne visi mīlas stāsti beidzas ar laulību. Daudzi cilvēki spēj piedot saviem mīļajiem, bet ne katrs cilvēks spēj novērtēt šādu rīcību. Mūsu rakstā jūs uzzināsiet, kurām Zvaigžņu zīmēm nekad nevajadzētu dot otro iespēju.

Dažreiz tuvinieki mums sagādā nepanesamas sāpes, taču arī šajā gadījumā mēs cenšamies viņiem piedot un normalizēt attiecības. Taču nereti mīlestību glābt neizdodas, jo partneris atkal maldina uzticību. Zvaigžņu eksperti saka, ka dažas Zvaigžņu zīmes nezina, kā mācīties no savām kļūdām un pieļaut tās arvien vairāk un vairāk. Šajā gadījumā labākā izeja no situācijas ir šķiršanās . Eksperti pastāstīs, kuriem zvaigžņu pārstāvjiem nevajadzētu dot otro iespēju.

Auns

Kā uguns stihijas pārstāvis Auns ir pārlieku spītīgs un augstprātīgs. Pat ja viņš kļūdās, viņš, visticamāk, nespēs to atzīt. Ja  pieķersiet viņu gultā ar citu cilvēku, viņš atradīs tūkstoš argumentu un attaisnojumu, lai pierādītu savu nevainību. Šī Zvaigžņu zīme ir nelabojama, un pat tad, ja viņš nožēlos savu rīcību, viņš drīz atkal jūs apbēdinās ar savu uzvedību. Ja tev paveiksies un partneris Auns ir pretimnākošs, tad viņš darīs visu, lai tev nekad nenodarītu pāri.

Vērsis

Vēršiem ir dzelžaina, pat necaurlaidīga sirdsapziņa. Pastrādājuši sliktu darbu, viņi nemokās sevi un pēc iespējas ātrāk atzīs visu. Parasti viņi reti nodara pāri saviem mīļajiem, un, ja to dara, tad tas nav ar nolūku. Maz ticams, ka šī Zvaigžņu zīme divreiz uzkāps uz viena grābekļa, kas nozīmē, ka varat dot tai otru iespēju. Tomēr tas var nenotikt. Ja Vērsis pieļauj kļūdu, kas, viņaprāt, ir nepiedodama, viņš pats nevēlēsies turpināt attiecības un, visticamāk, iniciēs šķiršanos.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Dvīņi

Dvīņi ir neparedzami. Izdarījuši pārkāpumu, viņi var tajā atzīties, taču nav zināms, vai viņi patiešām atzīst savu vainu vai vienkārši vēlas sevi nostādīt labākā gaismā. Dažreiz šai Zvaigžņu zīmei ir vajadzīga dažādība , kas dažreiz liek viņam krāpties. Lai nenodarītu pāri mīļotajam, šādā situācijā viņš var klusēt par padarīto. Jebkurā gadījumā vari mēģināt dot viņam otru iespēju un ar laiku sapratīsi, vai tas bija tā vērts.

Vēzis

Sava jūtīguma un pārmērīgas mīlestības pret tuviniekiem dēļ   Vēži reti izdara nepiedodamas darbības. Tomēr katrs cilvēks pieļauj kļūdas, un šī Zvaigžņu zīme nav izņēmums. Ja Vēzis pieļauj briesmīgu kļūdu, viņš var to uzreiz neatzīt. Fakts ir tāds, ka mīļotā klātbūtne viņiem ir pāri visam, un viņa zaudējums ir salīdzināms ar īstu katastrofu. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka jebkurā situācijā Vēži ir pelnījuši otro iespēju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment