Labākie Lattelecom Rīgas maratona atbalstītāji šogad tiks pie lieliskām balvām

Latvijā dzīvo labākie hokeja fani pasaulē, atbalstīšana un fanošana mums nav sveša, bet skriešanas sacensībās pagaidām mums trūkst spēcīga atbalsta no skatītāju puses, kā tas ir pieņemts pasaules lielākajos maratonos, kuros uzmundrinošu un smieklīgu atbalsta plakātu netrūkst.
Tādēļ pulsometrs.lv komanda aicina piedalīties Lattelecom Rīgas Maratonā arī cilvēkus, kuri neskries – nākt atbalstīt skrējējus un darīt to radoši – sacensību laikā norisināsies plakātu konkurss, kura radošākie un interesantākie dalībnieki tiks pie ļoti vērtīgām balvām!
Lattelecom Rīgas Maratons ir ne tikai svētki skrējējiem, bet arī svētki visiem rīdziniekiem tapēc šī konkursa mērķis ir piesaistīt arī neskrējējus baudīt šos svētkus viesiem kopā. Svētku atmosfēra pozitīvi uzlādēs katru dalībnieku, bet tie kas pacentīsies, tiks pie lieliskām balvām.
Plakātu sagataves varēs saņem 17. maijā Pulsometrs.lv veikalā Barons Kvartālā, Cēsu ielā 31, k2, kā arī 18. un 19. maijā Lattelecom Rīgas Maratona EXPO, Pulsometrs.lv stendā.
Balvas
Konkursa balvās pulsometrs.lv būs sarūpējis šīs sezonas aktuālāko pulsometru modeļus Polar M430, premium kvalitātes skriešanas aksesuārus no Nathan, traumu un nogurušu ķermeņa daļu dziedinošos līdzekļus no IcePower un sporta apģērbus no Incrediwear.
Vērtēšana
Pie balvām tiks radošākie, aktraktīvākie skrējēju atbalstītāji, kā arī priekšroka tiks dota tiem atbalstītājiem, kuri atradīsies trases malās jau no rīta, kad starts tiks dots garajām distancēm.
Vairāk informācija atrodama pulsometrs.lv mājas lapā, kā arī, kā arī sekojiet līdzi aktualitātēm sociālajos mēdijos Facecbook un Instagram.

Leave a Comment