Labāko sievu vērtējums pēc zvaigžņu zīmes: uzticīgākā un guļamistabas valdniece

Būt ne tikai sievai, bet labai sievai nav viegls uzdevums. Neskatoties uz to, daudzu zīmju pārstāvji ar to tiek galā lieliski. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kuras sievietes visbiežāk un retāk kļūst par izcilām kompanjonēm.

12. vieta: Zivis

Zivis ir sievietes, kuras reti uzņemas nekādus pienākumus, un kopumā viņas nav dedzīgas laulības cienītājas. Ja aplūkojam šīs dāmas taisnīgu attiecību un kopdzīves kontekstā, tad droši varam teikt, ka viņas vīriešus nepieviļ, taču bieži vien viņām piestāv tikai noteikts tips – tās, kuras var par sevi parūpēties. Zivju autoritārisms un nepareiza vadība viņas iecēla pēdējā vietā.

11. vieta: Skorpions

Daiļā dzimuma skorpioni ir patīkami pavadoņi, taču dažreiz viņas uzvedas tā, it kā viņu vīrietis būtu viņu dēls. Viņas cenšas viņu kontrolēt, uzspiest viņam savu viedokli. Šīs ir jūtīgas un atriebīgas sievietes, tāpēc ir diezgan grūti izveidot ar viņām spēcīgas attiecības lielā attālumā. Protams, tas nenotiek vienmēr un ne ar visiem, taču šāda tendence noteikti ir novērojama. Tāpēc labāko sievu reitingā viņas ieņem tikai vienpadsmito vietu.

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Lasi arī: Ideālais tetovējums saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi: kas nesīs veiksmi nevis problēmas

10. vieta: Lauva

Daudzas lauvas pastāvīgi strīdas ar saviem vīriem, cenšoties būt neatkarīgas. Jā, viņas domā par ģimeni kopumā, taču viņiem ir svarīgi arī saglabāt savu autoritārismu. Tas var būt slēpts motīvs, taču tas ir raksturīgs daudzām Lauvas sievietēm. Diemžēl vai par laimi viņām nepatīk, ka viņas stumj vai kad viņām laulībā tiek piešķirtas sekundāras lomas. Viņas vēlas būt vismaz līdzvērtīgi, bet dažreiz viņu mērķis ir vadošā loma. Šīs konkurences tendences dēļ tie ir gandrīz pašā saraksta beigās.

9. vieta: Jaunava

Jaunavas ir ļoti līdzīgas Lauvām attiecībā uz tiekšanos pēc dominēšanas, taču viņas ir labākas ar to, ka viņas to parāda vienmēr, nevis pēc kāda laika. Tas dod vīriešiem tiesības jau iepriekš saprast, vai viņām ir vajadzīga šāda laulība vai nē. Jaunavas ir godīgas un atklātas savos mēģinājumos būt vadībā, neslēpj savus nodomus, par kuriem ir vienu rindu augstāk par Lauvu. Šīs Zemes zīmes sievietes ir godīgas un atklātas. Dažreiz tas pārsniedz normu, tāpēc vīrieši bieži vien var paklupt uz pārmērīgu kritiku.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment