Labāko sievu vērtējums pēc zvaigžņu zīmes: uzticīgākā un guļamistabas valdniece

8. vieta: Dvīņi

Dvīņi ir skaistas, spilgtas, karstas sievietes. Viņas mīlēt ir privilēģija un izaicinājums. Ne visi vīrieši ar to tiek galā. Dvīņiem nepieciešama pastiprināta uzmanība, daudz komunikācijas, spilgtas emocijas. Ja vīrietim apnīk to dāvināt, tad mīlestībai var pienākt gals. Nav svarīgi, cik gadus ilga laulība – piecus vai divdesmit piecus. Laulības ar sievietēm Dvīņi ir kā videospēle ar paaugstinātu grūtības pakāpi. Maz cilvēkiem patīk šādi testi, bet kāda balva.

7. vieta: Strēlnieks

Septītajā vietā ir diezgan labas sievas zem Strēlnieka zīmes. Viņas vispirms ir labas, jo dod brīvību vīrietim, bet arī pieprasa to pretī. Tās ir tipiskas vienlīdzības piekritējas. Strēlnieki ir ļoti neparastas dāmas, kurām patīk izbaudīt katru savas dzīves dienu. Viņas nesadzīvos ar trulu un garlaicīgu vīrieti. Vairāk statistikas un aptauju liecina, ka Strēlniekiem retāk nekā citām sievietēm ir bērni un viņas veido pilnvērtīgu ģimeni.

6. vieta: Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti pievilcīgi cilvēki. Šīs sievietes ir neticami sabiedriskas un var atrast kopīgu valodu ar jebkuru vīrieti. Viņas mazāk nekā citas sievietes baidās sazināties ar stiprā dzimuma pārstāvjiem. Viņām ir daudz draugu, bet tas gan palīdz, gan traucē atrast vīrieti. Tiklīdz viņas atrod savu sapņu vīrieti, tad nekavējoties liek citiem vīriešiem pamest savu dzīvi. Ūdensvīri ir arī diezgan neparedzamas dāmas, kuras ne visi vīrieši spēj novērtēt.

5. vieta: Svari

Svari ir skaistas un spilgtas sievietes, taču kā sieva viņas var nebūt tās labākās. Diezgan bieži vīrieši viņas izvēlas, taču pirms nopietnu attiecību uzsākšanas jāpajautā sev, vai viņi var paciest to, ka viņu sieviete pieņem komplimentus no citiem vīriešiem. Svari ir neticami skaisti un izstaro īpašu enerģiju. Ja vīrietis ir greizsirdīgs, tad viņam noteikti nav pa ceļam ar tādu sievieti. Citādi šie ir lieliski kandidāti mātes un sievas lomai.

4. vieta: Mežāzis

Vienīgais lielais sievietes Mežāža trūkums ir viņas nepieejamība attiecību sākumā. Lai uz viņu atstātu iespaidu, ir jāpieliek pūles. Tās ir ļoti oriģinālas dāmas, kurām var būt ārkārtīgi šaurs partneru izvēles klāsts. Ja viņas apprecas, viņas dara visu, lai viņu vīram būtu patīkami dzīvot un sazināties ar viņām. Ceturtajā vietā viņas atrodas tāpēc, ka dažreiz viņas savu karjeru mīl vairāk nekā vīrieti.

Lasi arī: Merilina Kerro nosauca amuletus katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim: šie amuleti palīdzēs gūt panākumus

Lasi arī: Ideālais tetovējums saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi: kas nesīs veiksmi nevis problēmas

3. vieta: Vērsis

Vērši ir ģimenes pavarda mīļotāji. Viņām patīk mājīga atmosfēra un parasti ir ļoti labas mājsaimnieces. Tās ir brīnišķīgas mātes un arī kaislīgas dabas. Viņas diezgan bieži kļūst par ideālām sievām. Sarežģītības un pārmērīgo prasību dēļ dažreiz ir gadījumi, taču daudzi vīrieši ar to visu sadzīvo izcili. Pelnīta bronza mūsu reitingā.

2. vieta: Auns

Daudzi droši vien necerēja ieraudzīt Aunu otrajā vietā, taču šīs ir brīnišķīgas mātes un dzīvesbiedres. Viņas rūpējas par visiem, ar kuriem viņas dzīvo zem viena jumta. Viņām ir ļoti grūti izlemt, kādas ir strīdīgas situācijas viņu ātrā temperamenta dēļ, taču viņas ārkārtīgi ātri atdziest un zina, kā lūgt piedošanu. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šo sieviešu vidū praktiski nav tādu, ar kurām būtu kategoriski nevēlami veidot laulību un ilgstošas ​​attiecības.

1. vieta: Vēzis

Zelts nonāk Vēzim. Acīmredzot šīs sievietes ir dažreiz dažas no labākajām sievām uz planētas. Šeit runa nav tikai par to, ka daba viņām ir devusi mīlestību pret bērniem un vispār vēlmi veidot ģimeni. Viņas novērtē komfortu, ir laipnas un var būt arī kaislīgas, godīgas, atbildīgas. Ja Vēža vīrieši noteikti nav tie labākie vīri, tad šīs zīmes skaistās dāmas noteikti ir mūsu pašreizējā ranga līderes.

Ikvienam, kurš šobrīd meklē dvēseles palīgu vai jau ir atradis savu mīlestību, vajadzētu pievērst lielāku uzmanību  mūsu mīlestības prognozēm. Tajos eksperti sniedz svarīgus padomus, kā izvairīties no nepatikšanām šajā svarīgajā dzīves jomā. Mēs novēlam vīriešiem atrast ideālu kompanjonu, bet sievietēm kļūt par labāko sievu uz Zemes savai izredzētajai.

COMMENTS

Leave a Comment