Lai uzlabotu savu dzīvi visās jomās, reizi mēnesī ir jāizmet sāls pa logu, ir noteikti datumi

Pēdējā dienā pirms jaunā mēness (precīzus datumus atradīsit zemāk) pieejiet pie loga un ar kreiso roku paņemiet šķipsniņu sāls. Izpūtiet kristālus no rokas un pačukstiet šādus vārdus: “Gaismas spēki, es lūdzu palīdzību sev un savam klosterim. Es izpūšu visas bailes, problēmas un raizes. Es aicinu jūs uz dzīvi, labklājību, mieru un labklājību. Es piesaistu laimi un labklājību. Lai palīdzība no augšas ir ar mani. Lai piepildās teiktais!”

Daudzi cilvēki atzīmē, ka pēc šī rituāla viņi juta ievērojamu atvieglojumu, it kā no krūtīm būtu noņemta smaga nasta. Pat ieilguši strīdi un aizvainojumi atrisināsies it kā paši no sevis. Jūs sajutīsiet, kā negatīvā enerģija pa pilienam sāk atstāt jūsu dzīvi. To nomainīs mierīgums, vieglums un klusums.

Kuras dienas ir dilstošā mēness aktīvākā fāze? Nākamajos 6 mēnešos tie ir: 14. oktobris, 12. novembris, 12. decembris, 10. janvāris, 9. februāris un 9. marts.

Sāls aizsardzībai un tīrīšanai

Papildus Mēness rituālam jūs varat izmantot sāli katru dienu, lai aizsargātu un attīrītu savu enerģijas lauku. Izmēģiniet šo eksperimentu un pārbaudiet, cik negatīvas ir kļuvušas jūsu domas un jūsu māja.

Lai to izdarītu, pirms gulētiešanas piepildiet glāzi ar ūdeni un samaisiet tajā 2 ēdamkarotes parastā sāls. Novietojiet to zem gultas gultas pakājē un no rīta uzmanīgi pārbaudiet saturu.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Šādus telpaugus var dāvināt saskaņā ar davanas saņēmēja zvaigžņu zīmi: lai nenoskaustu laimi

 

Ja glāzē parādās sviedri vai burbuļi un sāls ir kļuvis tumšāks vai cieši nogulsnējies apakšā, tas ir trauksmes zvans. Jūsu galva, iespējams, ir smaga ar nepatīkamām tumšām domām un raizēm. Tomēr sāls izpildīja savu uzdevumu un piesaistīja sevī smagu enerģiju. Ielejiet saturu tualetē, noskalojiet un atkārtojiet procedūru vēlreiz vakarā.

Tādējādi sālsūdens uzlabos garastāvokli un noņems visu negatīvo, kas dienas laikā ir “pielipis”. Jūs nepamanīsit, kā jums būs vairāk spēka un uzlabosies garastāvoklis. Un, lai atbrīvotos no bezmiega, novietojiet glāzi uz naktsgaldiņa vai uz grīdas pie galvas.

Izmantojiet šos trikus savā labā. Tajā pašā laikā ir svarīgi atcerēties vēl vienu lietu: mēs piesaistām sev to, ko izstarojam. Tāpēc apzināti jāizvēlas, kādas domas paturēt galvā. Skaudība, dusmas un ļaunprātība sagrauj līdzsvaru un piesaista cilvēkam vēl vairāk strīdu un sliktu laikapstākļu. Emocionālā higiēna ir ne tikai moderna tendence meditācijas cienītāju vidū, bet arī svarīgs nosacījums ērtai un mierīgai dzīvei.

Leave a Comment