Atnāku mājās ar algu un uzreiz iznesu šo lietu no mājas, naudas pietiek visam

10% pasaules iedzīvotāju pieder 90% tās bagātības. Atlikušie 90% pasaules iedzīvotāju algas dienas uzskata par gandrīz brīvdienām. Cilvēka dzīves trauslākā joma vienmēr ir bijusi finansiāla. Mūsdienās, kad visu pasauli ir piemeklējušas dažādas katastrofas, šī teritorija ir kļuvusi vēl neaizsargātāka.

Neviens nevar dzīvot stabili no algas līdz algai. Un bez tādiem padomiem kā “jums jāstrādā vairāk ” ir arī citi svarīgi aspekti. Nauda ir enerģija. Un viņi mīl aktīvu, neatlaidīgu, mērķtiecīgu cilvēku naudu. Tāpēc ir ļoti svarīgi būt labā noskaņojumā, lai stiprinātu naudas enerģiju. Emocionāli cilvēkam ir jābūt pozitīvam attiecībā uz peļņas gūšanu un bagātības palielināšanu.

Lasi  arī: Šādus telpaugus var dāvināt saskaņā ar davanas saņēmēja zvaigžņu zīmi: lai nenoskaustu laimi

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Algas dienas

Ja jums ir šaubas vai ir slikts garastāvoklis, tad šādas emocijas sagrauj finanšu sfēru. Un nauda jums nenāk. Kā to var labot? Šodien es pastāstīšu, kā stiprināt naudas enerģiju un piesaistīt savā dzīvē jaunus materiālos ienākumus. Un vislabvēlīgākās dienas finanšu nostiprināšanai tavā dzīvē ir algas vai pensijas izmaksas dienas. Kopumā jebkuri jūsu ienākumi vai kāds, kas atdod jums parādu, samaksa par kaut ko.

Noteikti veiciet šo praksi algas dienā. Izņemiet produktu no mājas pirms pusnakts tajā dienā. Tā var būt gaļa, desa, vārīta mizota ola. Kāds produkts ir diezgan materiāli nozīmīgs, ne tikai maizes gabals. Un šis cienasts jānoliek vietā, kur dzīvo dzīvnieki vai putni. Liekot cienastu, sakiet šos vārdus: “Tāpat kā cienasts un labs vārds nāk no mājām, tā labestība un pārpilnība nāk mājā!” Un pēc tam atgriezties mājās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment