Laimīgākais zvaigžņu zīmes pārstāvis – kas viņš ir?

8. vieta – Svari

Kura ir laimīgākā zvaigžņu zīme? Protams, Svari! Ikviens jums to pateiks – izņemot pašus Svarus, protams. Tas ir paradoksāli, bet patiesi: Svari neprot būt laimīgi, bet viņi prot radīt iespaidu, ka cilvēki, šī pati laime, to aprij tieši no pannas ar kausu, kamēr visas pārējās zīmes pazemīgi stāv iekšā. izklājiet ar bļodām, kas ir mazākas par otru. Kā jūs saprotat, viņi arī cieš: galu galā visas pārējās zīmes var vaimanāt par savu nelaimi un saņemt pelnītas bulciņas un emocionālus sitienus, bet nabaga Svariem nav kam sūdzēties: Svariem ir paveicies, Svariem ir viegls raksturs, visiem patīk Svari – kāpēc? tev vajag vairāk, suns? Bet Svariem vajag mazliet zen. Pilnīgi nesasniedzami viena vienkārša iemesla dēļ: Svari vēl nav noteikti izlēmuši, vai viņiem tas tiešām ir vajadzīgs vai nē.

7. vieta – Zivis

Uzskaitot, kuras zīmes ir laimīgas un kuras ne tik laimīgas, Zivis, atšķirībā no Svariem, pārliecinoši iekļaus visus otrajā grupā. Zivis, kā visiem zināms, ir visnelaimīgākie cilvēki pasaulē, jo viņu smalkā garīgā organizācija ir pilnīgi nepiemērota, lai pieņemtu šīs pasaules nepilnības. Cita lieta, ka tieši šajā pasaulē Zivis viesojas pavisam reti: viņām tur ir sava realitāte ar blekdžeku un bulciņām, kurā viņas ir laimīgas pastāvīgi un bez nosacījumiem. Tajā pašā laikā Zivis ļoti baidās, ka kāds par to uzminēs, tāpēc pasaulei pārraida pavisam citu ainu: saka, šeit viss nav pietiekami slikti, es došos uz Iekšējo Mongoliju un cietīšu. Tomēr, kas zina, šīs Zivis: varbūt viņi tur patiešām cieš. Tāpēc mēs esam laimīgi.

6. vieta – Mežāzis

Godpilno centrālo vietu veiksminieku aplī ieņem Mežāži – cilvēki, kuri nepieciešamības gadījumā spēj iziet no savas komforta zonas tikai tāpēc, ka ir pirmie šajā reitingā, kas pat izdomājuši, kā tur iekļūt. Bet, tiesa, savā veidā, Mežāzis: laime, pēc Mežāžiem, tiek sasniegta ar smagu darbu un centību, un viss pārējais ir no ļaunā, jo to, ko ir viegli iegūt, ir viegli zaudēt. Tāpēc Mežāži ir laimīgi tikai tajā brīdī, kad viņi cītīgi kaldina. No otras puses, parādiet mums Mežāzi, kurš nekaldina. Vai esat kādreiz to redzējis? Tas ir tas pats! Šiem strādīgajiem biedriem nav jāuztraucas: tāpat kā viņi ieņēma savu vietu 2021. gada laimīgāko zvaigžņu zīmju reitingā, viņi to turpinās darīt arī visus turpmākos gadus. Stabilitāte ir meistarības pazīme.

5. vieta – Auns

Līderu piecinieku atklāj Auns, kuram principā nav laika sēdēt un domāt, vai viņi tur ir laimīgi vai nē: kāpēc par to domāt, jālec! Patiesībā tas ir viņu laimes noslēpums: lēkšana ir kustība, un kustība, kā zināms, pirmkārt, ir dzīvība, otrkārt, drošs veids, kā pievienot asinīm endorfīnus. Kopumā Auns ir vienīgā zvaigžņu zīme, kuras dzīvē darbojas formula “Ja gribi būt laimīgs, esi laimīgs!”. Jo nevajag, ziniet, lietas sarežģīt. Starp citu, zvaigžņu eksperti apgalvo, ka 2022. gadā Auns bija laimīgākā zvaigžņu zīme.

4. vieta – Vēzis

Negaidīts pagrieziens! Vēži, kas iemantojuši slavu kā galvenie zvaigžņu pesimisti, lielie mocekļi un cietēji, gandrīz iekļuva labāko trijniekā. Un viss tāpēc, ka, kamēr visas pārējās zīmes sēž un gaida, kad pār tām nolaidīsies laime, Vēži cītīgi audzina spēju būt laimīgiem neatkarīgi no ārējiem apstākļiem. Nu, tas ir, viņi visiem stāsta, ka cītīgi aug un gūst panākumus. Patiesībā jūs vienmēr varat paslēpties apvalkā no ārējiem apstākļiem – un tas arī viss: Vēzis mājā un pilnīgā nirvānā… Lucky, ko es varu teikt. Grūtos laikos šī iespēja tiek īpaši novērtēta: ar visu savu pesimismu daudzi Vēži to atzīst. ka viņi bija laimīgākā zvaigžņu zīme 2021. gadā, kad visi pārējie bija panikā, uztraucās un mēģināja pielāgoties mainīgajiem apstākļiem.

Lasi arī: Tuvojas šī gada spēcīgākais spoguļa datums, izmantojiet tā spēku maksimāli

Lasi arī: Jaunkundze man tik ļoti sagrozīja galvu, ka es uzreiz pametu ģimeni un sāku dzīvot kopā ar viņu, bet pasaka beidzās pēc diviem mēnešiem

3. vieta – Lauva

Pirmo trīs līderus atklāj Lauvas – zīme, par kuru būt laimīgam ir rakstīts ģimenē un smadzeņu prefrontālajā garozā: Lauvas tik patiesi tic, ka ir radītas laimei, kā putns lidojumam, un viņiem ir pienākums dot viņiem to tikai pēc dzimšanas fakta un ar palielinātu devu, ka viņi gandrīz nekad nav nelaimīgi. Par ko mēs viņiem ļoti pateicamies, jo nelaimīgais Lauva ir ļaunais Lauva, un ļaunajam Lauvai piemīt kodolbumbas iznīcinošais spēks un 80. līmeņa Skorpiona ekvivalenta atriebība. Kopumā paldies kolēģiem Lauvām par laimīgo bērnību (kā arī visiem citiem dzīves periodiem). Un attiecīgi mūsējais. Starp citu, Lauva bija viena no laimīgākajām zīmēm 2022. gadā (kā vienmēr, tomēr), kas ir labas ziņas.

2. vieta – Ūdensvīrs

Sudraba medaļa tiek Ūdensvīram – cilvēkiem, kuri dzīvē izskatās braši, dumji un absolūti laimīgi, kas principā pilnībā atspoguļo viņu iekšējo pasauli. Jo visām pārējām zīmēm vienmēr kaut kā pietrūkst pilnīgai laimei, bet Ūdensvīram nekā nevar pietrūkt: Ūdensvīri vienmēr ir pārliecināti, ka viņiem viss ir. Un kas viņiem nav, tas viņiem nav vajadzīgs, vai tas nav loģiski? Tā ir neticama rakstura iezīme un ļauj Ūdensvīram vienmēr būt laimīgam. Atšķirībā no, kā jūs saprotat, no saviem mīļajiem, kuriem, tādiem nejēgas, nez kāpēc ir vajadzīgas tādas garlaicīgas lietas kā Ūdensvīra alga, piemēram, lai būtu laimīgi. Nav pārsteidzoši, ka laimīgie Ūdensvīri spītīgi neparādās laimīgāko zvaigžņu zīmju pāru reitingos – ja vien viņi neatrod sev atbilstošu partneri.

1. vieta – Dvīņi

Tātad, kurš, pēc zvaigžņu ekspertu domām, ir laimīgākā zvaigžņu zīme? Ta-damm! Galveno zvaigžņu veiksminieku godpilno pirmo vietu un titulu saņem Dvīņi – cilvēki, kuri kopumā ir laimīgi vienmēr, uz mūžu. Pat ja Dvīņi cieš, esiet droši, ka šajās ciešanās viņi ir laimīgi un priecājas par tām tieši tagad. Mūsu burvju bumba, protams, tagad varētu melot, ka Dvīņi ir sasnieguši apgaismību un visiem, kam trūkst laimes, vajadzētu no viņiem mācīties, bet kāpēc velti cerēt? Patiesībā Dvīņu laimes noslēpums ir pieejams tikai pašiem Dvīņiem: viņu laime patiešām ir iekšā, kur tai pēc filozofiskiem traktātiem ir jāatrodas. Vienkārši Dvīņiem piemīt apakšpersonība visiem ārējiem apstākļiem, ko jūs nebarojat ar maizi – vienkārši ļaujiet viņiem tos izbaudīt. Kad Dvīņi ir laimīgi, lai kā arī nebūtu, nevajag būt greizsirdīgiem. Tādā ziņā, ka tas ir bezjēdzīgi: mēs joprojām to nevaram izdarīt, jā.