Laulību horoskops 2018 visām zodiaka zīmēm

Dvīņi

Dvīņiem personīgā sfēra, mainīsies ar emocionālam virsotnēm un kritumiem. Pirmā gada puse radīs emociju un šaubu nepastāvību, domājot par oficiālo attiecību piemērotību izvēlētajam. Piestumt pie atbildīgā soļa, šis zīmes pārstāvjus, spēs tikai konkurenta uzrašanās un nepieciešamība pilnībā kontrolēt situāciju. Labākais laiks, lai vilktu kāzu tērpu, ir vasaras vidus vai rudens beigas.

Lasīt arī: 96 gadus vecā vecmāmiņa nolēma pārdot savu neparasto māju

Vēzis

2018. gadā vēžiem ir lieliska iespēja radikāli mainīt savu dzīvesveidu. Daudzos aspektos palīdzēs izlemt atvadīšanās no vientuļnieka statusu vai pilsoniskā partnera statusa. Tomēr nav nepieciešams steigties ar laulību. Zvaigznes iesaka rūpīgi plānot nozīmīgo notikumu un pierast citam pie cita vēl vairāk. Pretējā gadījumā pirmās laulības interešu sadursmes radīsies jūtamas jau medusmēnesī. Reģistrācijas biroja kampaņai labāk izvēlēties pavasara mēnešus – aprīli vai maiju.

Lauva

Personām, neatkarību un brīvību mīlošām, kuru ir daudz, šajā periodā būs ļoti grūti pieņemt laulības saišu izredzes. Izmantojot pretējā dzimuma aktīvo uzmanību, ir grūti izlemt par mūžīgās mīlestības zvērestu un uzticību kādam. Lai daudzus gadus nepaliktu brīvā lidojumā, astrologi iesaka nopietni padomāt. Sirsnīgas izjūtas un vēlme iet ar cilvēku pa dzīvi – svarīgs iemesls iet pie altāra. Labvēlīgie mēneši kāzām būs jūnijā un septembrī.

Jaunava

Attiecībā uz Jaunavu, 2018.gadā, tiks atvērts ideāls periods attiecību legalizēšanai. Šīs zīmju pārstāvji, kas reizēm pārāk nosliecas uz perfekcionismu, pat jaunas iepazīšanās rezultātā var ātri pieņemt lēmumu izveidot ģimeni. Pragmatiskums dominēs un nedaudz šaubīsies. Bet zvaigznes kalpotāji pārliecina: nav iemesla bažām, bet augustā vai septembrī labāk precēties.

Lasīt arī: Spēcīgu amuletu pret parādiem un finansiālām problēmām var pagatavot ar savām rokām

Svari

Turpmākajos laikos, Svari tiks pakļauti spontāniem lēmumiem. Spēcīgu emociju reibumā viņi var pēkšņi nākt klajā ar priekšlikumu par laulību, un izvēlēties pilnīgi negaidītu no kandidātiem starp iekšējo loku, veciem draugiem vai jauniem paziņām. Lai dzīve kopā nebeidzas tik ātri, kā tā sākās, ir ieteicams kārtīgi novērtēt izredzes nepakļauties īslaicīgām sajūtām. Kad šīs zīmes pārstāvji, apzināti atrisinājuši jautājumu par ģimenes dibināšanu, ideāli svētku mēneši – jūlijā un oktobrī.

Skorpions

Skorpioni, kas iestrēguši ilgstošās attiecībās bez saistībām un satura ar cilvēku, visticamāk, nolems doties uz reģistratūru 2018. gadā. Zvaigznes brīdina: bailes par nopietnas atbildības atrašanu kopā ar pases zīmogu un brīvības ierobežošanu novedīs pie šķiršanās ar mīļoto cilvēku. Nevēloties šādu rezultātu, viņiem būs jāpiešķir prioritāte, jāpārvar bailes un jāstrādā pie sevis. Ideāls laiks kāzu svinībām būs maijs un oktobris.

Strēlnieks

Zīmju pārstāvji, kuri ir noguruši no vientuļniek dzīvesveida, rūpīgi domās par to, ka šajā gadā aizdomāsies par ātru tās maiņu. Un liktenis ir viņu pusē: pat ar īsām attiecībām pastāv visas iespējas veidot spēcīgu un laimīgu savienību. Strēlnieki, kuri kādu laiku dzīvojuši ar mīļo, var droši paļauties uz debesu ķermeņa labvēlību. Doties ar otro pusi uz reģistrācijas biroju vislabāk ir vasaras beigās vai rudens vidū.

Lasīt arī: Olīveļļā konstatēja sastāvdaļu, kas aizsargā aknas

Mežāzis

Mežāzis 2018. gadā izvēlēsies: profesionālo un materiālo panākumu vai ģimenes laimi. Gaidāmie laiki ir ideāli piemēroti laulībām, bet karjera un finanses, būs jāatstāj otrajā plāna, vairāk laika veltot savam mīļotajam. Varbūt otrajā pusē tas būs lielisks biznesa palīgs un iedvesmas avots jaunām idejām, kas ļaus kompensēt zaudēto laiku. Labvēlīgie mēneši kāzu svinībām ir aprīlis, septembris un novembris.

Ūdensvīrs

Beidzot, brīvības mīlošo Ūdensvīru piemeklēs sajūta par ģimenes saišu svarīgumu un nepieciešamību. Zīmes pārstāvju nepastāvība paliks aiz muguras, viņi izrādīsies kā lojāli un uzticami partneri. Apzināta izpratne par to, ar ko jūs vēlaties iet pa dzīvi, būs garantija, izvēloties ideālu sabiedroto un laimīgu laulību. Aizkavēt reģistrāciju birojā nav tā vērts. Svinīgajam notikumam astrologi iesaka pavasara mēnešus.

Zivis

Lielākajā daļa zīmju pārstāvju atšķiras lojalitāti un jutīgu attieksmi pret savu otro pusi, pat cilvēki, kas šķiet neticami vējaini. Pierādījums tam būs Zivju aktīvā vēlme 2018. gadā iegūt oficiālu ģimeni. Zivju rūpes par nozīmīga notikuma sagatavošanu gaida tie, kas visā garajā romantikā beidzot kļuva pārliecināti par izvēles pareizību, un tiem, kam bija izdevība sasniegt savu likteni. Kāzu plānošana saskaņā ar zvērestu pravietojumiem ir pavasara-vasaras periodā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment