Lielā problēma «mīlas rokturīši» – lūk, kā no tiem tikt vaļā!

Lai gan dažkārt mīlas rokturīši ir kaut kas, kas ir pat pievilcīgs, vienmēr der atcerēties, ka tas, kas ir par daudz, tas par skādi.

Tā saucamie mīlas rokturīši rodas no nepareiziem ēšanas paradumiem un pārlieku lielas alkohola uzņemšanas. Sievietes arī iet cauri dažādām hormonālajām pārmaiņām, kas palīdz sagatavot ķermeni, piemēram, bērniņa iznēsāšanai, kā rezultātā var rasties mīlas rokturīši.

Tieši visu šo iemeslu dēļ mēs tev piedāvāsim pašus labākos vingrinājumus, kas palīdzēs atbrīvoties no šīs kaitinošās problēmas.

1. vingrinājums

Attēlu rezultāti vaicājumam “bicycle crunch”

Ar taisnu muguru nogulies uz zemes – saliecot presītes muskuļus centies ar kreisās rokas elkoni aizsniegt saliektas labās kājas celi. Pēc tam atgriezies sākuma pozīcijā un atkārto to pašu ar labās rokas elkoni un kreisās kājas celi.

2. vingrinājums

Attēlu rezultāti vaicājumam “plank crunch”

Nostājies sānu planka pozīcijā un saliec augšējo kāju tā, lai ar augšējās rokas elkoni vari pieskarties tās celim. Atkārto to pašu uz otra sāna.

Lasi vēl: 3 iedarbīgi vēdera preses vingrinājumi, kurus jums noteikti jāizmēģina

3. vingrinājums

Attēlu rezultāti vaicājumam “one hand toe touch”

Vienu kāju turi priekšā iztaisnotu, otru saliec pie iztaisnotās kājas augšstilba. Ar roku lēnām centies aizsniegt izstieptās kājas pirkstgalu un satvert to. Turi šo pozīciju aptuveni 5 sekundes un tad atkārto arī ar otru kāju un roku.

4. vingrinājums

Attēlu rezultāti vaicājumam “side kicks workout”

Nostājies taisni. Mazliet ieliecot kreiso kāju, cel labo saliektu uz augšu, cik augstu vien vari, un izsper to uz sāniem. Pēc tam atkārto to pašu ar otru kāju.

Avots: stylesatlife.com

Leave a Comment