Lielais mīlestības horoskops decembrim- iemīlēšanās laiks ir klāt!

 

lejupielade

 

AUNS

Brīvie Auni decembrī var uzsākt romānu, kas personīgi viņiem būs piepildīts ar dažāda veida eksperimentiem – psiholoģiskiem, seksuāliem un uzvedības. Liela iespējamība, ka blakus šim cilvēkam Jūs jutīsieties tā, it kā Jūs no jauna iekarotu pasauli.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad pirmajā decembra nedēļā ir iespējami Jūsu pašu izprovocēti strīdi, toties pēc tam Jūs abus gaida notikumiem bagāts periods, kura laikā Jums nāksies uzzināt daudz ko jaunu par savu otro pusīti un atklāties savam mīļotajam cilvēkam no pavisam citas puses.

Mēneša sākumā zvaigznes Jums iesaka nepiespiest tam, kurš Jums dārgs, darīt to, ko viņš nevēlas. Decembra vidū Jūsu privātā dzīve kļūs daudz krāsaināka un atnesīs Jums ļoti daudz aizraujošu piedzīvojumu, bet mēneša beigās kaut kādi apstākļi var veikt dažas korekcijas Jūsu attiecībās ar reālo vai potenciālo partneri.

 

VĒRSIS

Brīvie Vērši decembrī var just diezgan pretrunīgas emocijas. Nav izslēgts, ka iemīlēsieties kādā, kurš, pēc Jūsu domām, ir Jums ideāli piemērots, bet kaut kādā brīdī šis cilvēks Jums parādīs īpašības, kas Jums nepatīk. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus. Visticamāk, ka tuvāk mēneša beigām Jūs sapratīsiet, kas viss nemaz nav tā, kā Jūs domājāt.

Ja Jūs esat attiecībās, tad pirmā decembra nedēļa attiecībās ar Jūsu otro pusīti būs visnotaļ harmoniska, bet pēc tam gan iespējami strīdi, kas būs saistīti ar to, ka būs lielāka vēlme daudz vairāk laika pavadīt mājās.

Mēneša sākumā Jūsu reālais vai potenciālais partneris izsauks tikai un vienīgi pozitīvas domas un emocijas, bet mēneša vidū nav vērts orientēties uz to, kā šis cilvēks reaģē uz kaut kādiem ārējiem faktoriem un nestandarta situācijām. Decembra beigās ir ļoti svarīgi laikus nodemonstrēt savu gudrību.

 

DVĪŅI

Brīvie Dvīņi decembrī var iemīlēties kādā ļoti radošā personībā, taču nav fakts, ka uz Jūsu jūtām uzreiz tiks atbildēts, tomēr personīgās izaugsmes ziņā šīs jūtas Jums dos ļoti daudz. Pat tad, ja starp Jums neizveidosies romāns, Jūs šajā cilvēka saskatīsiet labu draugu, kā rezultātā viņš pēkšņi var iemācīties Jūs arī mīlēt.

Ja Jūs esat attiecībās, tad pirmajā decembra nedēļā pacentieties nepārkāpt savas otrās pusītes noteikumus, tādā gadījumā pēc 7. datuma Jums tiks dota lielāka brīvība un vairāk ņemtas vērā tieši Jūsu vēlmes.

Mēneša sākumā Jūs, acīmredzot, kaitinās pretējā dzimuma pārstāvji, bet mēneša vidū Jūs pāriesiet uz nākamo līmeni emocionālajā un intelektuālajā attīstībā. Decembra beigās kaut kāda pagātnes pieredze palīdzēs Jums izdarīt pareizos secinājumus.

 

VĒZIS

Brīvie Vēži decembrī var uzsākt attiecības ar kādu, kurš viņiem jau diezgan sen ir zināms. Nav izslēgts, ka Jūs kaut kādā sev neraksturīgā veidā izmantosiet kaut kādus labvēlīgus apstākļus, lai iemānītu šo cilvēku savos “tīklos” un piesaistītu sev.

Ja Jūs esat attiecībās, tad pirmajā decembra nedēļā mēģiniet izvairīties no strīdiem ar savu otro pusīti, pretējā gadījumā – tas viss var novest pie rīcības, kuru pēc tam nožēlosiet. Pēc 7. datuma Jūsu attiecības uzlabosies, respektīvi, Jūs varēsiet visu sākt no jauna.

Mēneša sākumā zvaigznes Jums iesaka izvairīties no impulsīviem soļiem un spontāniem lēmumiem. Decembra vidū zīmīgu lomu spēlēs pagātne, bet mēneša beigās ir gaidāmi vairāki notikumi, uz kuriem nevarēs nereaģēt.

 

LAUVA

Brīvās Lauvas decembrī var ieinteresēt kāds viņu draugs, kuru tad nu Jūs mēģināsiet ievilkt gultā. Visticamāk, ka Jūs diezgan ātri sapratīsiet, kā tā ir bijusi visnotaļ slikta ideja, un mēģināsiet atgriezties pie draudzīgajām attiecībām, taču nav fakts, ka Jums tas izdosies.

Ja Jūs esat attiecībās, tad Jūs, visticamāk, sagaida konfliktu pilns mēnesis. Liela iespējamība, ka tas, ka bez pārliecināšanas, lūgumiem un skandāliem Jūs nespēsiet panākt to, ko vēlaties no savas otrās pusītes, novedīs ne tikai pie tā, ka Jūs distancēsieties, bet arī pastāvīgi atgādināsiet šim cilvēkam par viņa nepilnībām.

Mēneša sākumā zvaigznes Jums iesaka rūpīgi apdomāt savas rīcības iespējamās sekas un neprasīt no sava partnera to, ko viņš Jums nespēj dot. Decembra vidū privātā dzīve Jums liksies pavisam nenozīmīga, bet mēneša beigās parādīsies vajadzība kaut ko labot.

 

Lasi vēl: Uzzini, kuri ir piemērotākie datumi laulību slēgšanai 2017. gadā

 

JAUNAVA

Brīvās Jaunavas decembrī, visticamāk, centīsies iekarot kāda bijušā partnera uzmanību, un, lai gan pirmie soļi šajā virzienā būs visnotaļ veiksmīgi, nav fakts, ka Jums kaut kas attīstīsies. Vienīgais, ar ko Jūs patiešām varat rēķināties – daži pavisam nejauši seksuālie kontakti.

Ja Jūs esat attiecībās, tad pirmajā decembra nedēļā Jūs uz savu otro pusīti atstāsiet visnotaļ labvēlīgu ietekmi, iedvesmojot šo cilvēku kaut kādiem karjeras vai personīgajiem sasniegumiem, bet pēc šī perioda gaisā var uzvirmot kāds sens aizvainojums, kā rezultātā Jūs centīsieties pavadīt pēc iespējas mazāk laika kopā ar savu mīļoto cilvēku.

Mēneša sākumā Jums savu reālo vai potenciālo partneri var nākties uz kaut ko pierunāt, bet decembra vidū Jūs, iespējams, pārliecināsieties par to, ka šis cilvēks Jūs zina labāk, nekā Jums to gribētos. Mēneša beigās Jūsu privātā dzīve būs nobīdīta otrajā plānā, jo Jūs satrauks tas, kas notiek citās Jūsu dzīves sfērās.

 

SVARI

Brīvie Svari decembrī var uzsākt kādu visnotaļ perspektīvu romānu. Liela iespējamība, ka liktenis Jūs savedīs kopā ar cilvēku, ar kuru Jūs saistīs ne tikai abpusējas jūtas, bet arī kaut kādas kopīgas intereses, turklāt nav izslēgts, ka Jūsu jaunais partneris būs ārzemnieks vai citas pilsētas iedzīvotājs.

Ja esat attiecībās, tad pirmajā decembra nedēļā ir iespējami strīdi, kas būs rezultāts tam, ka Jūs nevēlēsieties rīkoties tā, kā vēlas Jūsu otrā pusīte, taču pēc šī perioda Jūs gaida kopīgi izbraucieni, kas solās būt visnotaļ aizraujoši, izklaides, ciemošanās un dažādas seksuālās un psiholoģiskās spēles.

Mēneša sākumā labākā izeja no kādas sarežģītas situācijas būs kompromiss, bet mēneša vidū pozitīvās pārmaiņas privātajā dzīvē kalpos par iemeslu pašattīstībai. Decembra beigās var nākties ar kaut ko samierināties, taču tas nāk par labu attiecībām ar tiem, kuri Jums dārgi.

 

SKORPIONS

Brīvie Skorpioni decembrī diez vai kaut ko gribēs mainīt. Liela iespējamība ka par Jums interesēsies kāds cilvēks, kurš Jūsos redzēs savu ideālu vai arī kādas senas mīlestības atspulgu, un Jūs, lieliski apzinoties viņa maldus, atteiksieties veidot attiecības ar šo cilvēku.

Ja esat attiecībās, tad pirmajā decembra nedēļā Jums, acīmredzot, nāksies palīdzēt savai otrajai pusītei tikt galā ar kādu sarežģītu situāciju, bet pēc šī perioda Jums var uznākt vēlme distancēties no šī cilvēka, dodot viņam mazliet vairāk brīvības.

Mēneša sākumā Jūs vēlēsieties pārliecināties par to, ka esat kādam vajadzīgi, bet decembra vidū Jūs savas intereses stādīsiet daudz augstāk par reālā vai potenciālā partnera prasībām. Mēneša beigās pacentieties nepieļaut kādu rupju un liktenīgu kļūdu.

 

STRĒLNIEKS

Brīvie Strēlnieki decembrī var iemīlēties kādā, kurš neietilpst nekādos “rāmjos”. Nav izslēgts, ka liktenis Jūs savedīs kopā ar cilvēku-dumpinieku, kurš nekam un nevienam nevēlas pielāgoties, bet Jūs pēkšņi kļūsiet par viņa domubiedru un ar laiku mēģināsiet pieradināt.

Ja esat attiecībās, tad pirmajā decembra nedēļā Jūs varat saskarties ar savas otrās pusītes stingrību, toties pēc tam Jūs ar šo cilvēku gaida aizraujošas naktis un kopīgi piedzīvojumi, lai gan lielākajā daļā laika Jūs dosiet priekšroku saziņai ar kādu citu.

Decembra sākumā Jūs izbaudīsiet savu faktisko vai iekšējo brīvību, bet mīlestības emociju uzliesmojums mēneša vidū Jums atvērs kādas jaunas durvis. Decembra beigās Jums, acīmredzot, būs vēlēšanās iepazīstināt savu otro pusīti ar to savas dzīves pusi, kas līdz šim bija nezināma.

 

MEŽĀZIS

Brīvie Mežāži decembrī, acīmredzot, cīnīsies par savu neatkarību, taču nav fakts, ka Jums to izdosies saglabāt. Liela iespējamība ka Jūs, paši to nemaz nevēloties, iemīlēsieties kādā neparastā personībā.

Ja esat attiecībās, tad pirmajā decembra nedēļā ir iespējamas ziņas par ģimenes pieaugumu, bet pēc šī perioda Jums var nākties biežāk piekāpties savai otrajai pusītei, kā arī nav izslēgtas kaut kādas Jūsu pēkšņās kaprīzes.

Mēneša sākumā kaut kāds notikums, kas būs saistīts ar Jūsu privāto dzīvi, izsauks diezgan pretrunīgas emocijas un vēlmes. Decembra vidū Jums var nākties izdarīt kaut kādu izvēli, un tās sekas var atsaukties uz Jums tuvajiem cilvēkiem, bet mēneša beigās Jūs kādam kļūsiet daudz svarīgāks.

 

ŪDENSVĪRS

Brīvajiem Ūdensvīriem decembrī būs lieliska iespēja satikt savu īsto un vienīgo, pats galvenais – nepalaist šo cilvēku garām. Liela iespējamība, ka būs pilnīgi pietiekami ar vienu acu skatienu, lai saprastu – mans!

Ja esat attiecībās, tad pirmā decembra nedēļa var būt diezgan problemātiska, jo Jūs nepārtraukti pieprasīsiet savai otrajai pusītei atskaitīties, bet paši to nedarīsiet. Pēc tam Jums regulāri vajadzētu pārsteigt savu mīļoto cilvēku, dāvājot viņam ļoti daudzveidīgu mīlestību. Iespējama bērna ieņemšana.

Mēneša sākumā zvaigznes Jums iesaka uzmanīties un nenovest savas attiecības ar mīļoto cilvēku līdz absurdam. Decembra vidū Jūs, acīmredzot, atļausieties kaut ko aizliegtu, bet mēneša beigās Jums parādīsies tālejoši plāni un nopietni nodomi.

 

ZIVIS

Brīvās Zivis decembrī var uzsākt romānu ar kādu ļoti nopietnu un apzinīgu cilvēku, taču pastāv iespējamība, ka mēneša vidū Jūs pēkšņi nobīsieties no savām jūtām vai arī no tā, ka notikumi attīstās pārāk ātri, un centīsieties nedaudz piebremzēt, tomēr diez vai Jums tas izdosies, jo Jūsu jaunais partneris Jums vienkārši neļaus aiziet no šīm attiecībām vai arī emocionāli noslēgties.

Ja esat attiecībās, tad pirmās decembra nedēļas laikā Jums var nākties pieņemt kādu svarīgu lēmumu, kas vēl vairāk sasaistīs Jūs ar mīļoto cilvēku. Pēc 7. datuma starp Jums un Jūsu partneri, acīmredzot, izveidosies jauna garīgā saikne, lai gan Jūs viens otru redzēsiet ne visai bieži.

Mēneša sākumā Jūs varat piedzīvot pārmaiņas privātajā dzīvē, bet mēneša vidū nav izslēgtas kaut kādas šaubas, no kurām Jūs atbrīvos atklāta saruna. Decembra beigās Jūs gaida daudz dāvanu, kas, protams, nav nekāds pārsteigums!

 

Leave a Comment