Lielais saderības Horo***ps 2017. gadam

 

image-1

 

AUNS

Aunus 2017. gadā var nosaukt par vieniem no visveiksmīgākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem, tomēr gan mīlestībā, gan arī citās dzīves sfērās Jums var nākties saskarties ar nelieliem šķēršļiem. Astrologi atzīmē to, ka Jūs diezgan viegli varat pārcensties, tāpēc būs brīži, kad Jums vajadzēs vienkārši apstāties un nedaudz padomāt par konkrēto situāciju. Maksimāli augsta saderība mīlestībā Jums šajā gadā būs ar citiem Auniem, Lauvām, Strēlniekiem, Ūdensvīriem, Dvīņiem un Svariem, bet pret pārējo zīmju pārstāvjiem Jums jābūt visnotaļ diplomātiskiem.

 

VĒRSIS

Vērši ir rakstura, emociju un flirta cilvēki. Flirtēt 2017. gadā Jums vislabāk padosies ar Strēlniekiem, Dvīņiem, Jaunavām, Svariem un Skorpioniem. Vissliktākā saderība gan mīlestībā, gan draudzībā Jums būs ar Mežāžiem un Lauvām, bet tā noteikti nebūs Jūsu vaina, bet gan viņu pašu. Rēķināties ar to, ka šajā gadā atradīsiet savu ideālo otro pusīti, nav vērts, taču ar to cilvēku, ar kuru Jums kaut kas jau ir izveidojusies, Jūs pilnīgi noteikti varat plānot pat kāzas!

 

DVĪŅI

Auni, Vērši, Mežāži, Jaunavas, Svari, Skorpioni un Zivis – lūk, šo Zodiaka zīmju pārstāvji Jums 2017. gadā var dāvāt neaizmirstamas emocijas, jo ar viņiem Jums solās būt maksimāli augsta saderība. Arī citu zīmju pārstāvji var Jums palīdzēs nedaudz atdzīvināt ikdienu, taču tikai ar vienu nelielu nosacījumu – ja Jūs neizrādīsiet savu vēlmi satuvināties, sadraudzēties, iemīlēties. Lai viņi savaldzina Jūs, nevis otrādi!

 

VĒZIS

Vēži šajā gadā būs ļoti universāli. Jums var būt labi kopā ar savu mīļoto cilvēku, taču tādā gadījumā Jums šis cilvēks ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir. Tāpat Vēžiem ļoti svarīgi būs piestrādāt pie sevis, lai iepatiktos apkārtējiem. Jums vajadzētu tikt vaļā no visiem saviem aizspriedumiem, stereotipiem un problēmām, pretējā gadījumā Jūs varat palikt pilnīgi vieni. Šis gads Jums būs zīmīgs ar to, ka tas parādīs, cik gatavi Jūs esat patiesai mīlestībai un draudzībai.

 

LAUVA

Lauvas šajā gadā ļoti labi jutīsies blakus Jaunavām, Vēžiem un Zivīm. Uz Jums atstās iespaidu tie cilvēki, kuriem pirmajā vietā būs garīgā attīstība, nevis ķermenis. Viņi ir arī tie, kas būs spējīgi šo gadu pārvērst mīlestības periodā. Izvairieties no Auniem, Mežāžiem, Svariem un Vēršiem, kuri vēlēsies tikai “paspēlēties”. Viegls flirts nebūs nekāds glābiņš, ja vien tas nepārvērtīsies par īstu draudzību vai mīlestību.

 

JAUNAVA

Jaunavām visnotaļ augsta saderība šajā gadā būs ar Lauvām, Vēžiem un Jaunavām. Ar citu Zodiaka zīmju pārstāvjiem labāk būtu uzturēt vienkārši labas attiecības, neiedziļinoties tajās, jo jebkurā gadījumā tās tikai palīdzēs Jums atbrīvoties no garlaicības un depresijas. Izvairieties no Dvīņiem un Vēršiem, kuri nelaidīs garām iespēju ar Jums “paspēlēties”.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads būs īpaši labvēlīgs, it īpaši mīlestībā!

 

SVARI

Svariem nedaudz vajadzētu piesargāties no Skorpioniem un Zivīm, jo šo Zodiaka zīmju pārstāvji var likt Jums vilties, taču tajā pat laikā Jums ir izredzes uzsākt veiksmīgas attiecības. Uzmanieties arī no Auniem, kas var Jums sniegt ļoti lielu laimi, taču tajā pat laikā to arī atņemt. Šīs neprognozējamās personības, tai skaitā arī Ūdensvīri, var padarīt Jūsu dzīvi visnotaļ sarežģītu. Visvieglāk un labāk Jums šajā gadā būs ar Vēžiem un citiem Svariem.

 

SKORPIONS

Skorpioniem šajā gadā var neveikties ar citiem Skorpioniem un Zivīm. Romantika – tā šogad nav priekš Jums! Pamēģiniet rast kopīgu valodu ar Uguns zīmju pārstāvjiem, it īpaši Strēlniekiem.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem šajā gadā vajadzēs atrast kādu, kas ir no viņu līgas – dumpinieku līgas un vēlas izjust jaunas emocijas. Vērsieties pie citiem Strēlniekiem, Ūdensvīriem, Auniem un Jaunavām. Jaunavas var nedaudz Jūs piebremzēt, taču tas pat būs ļoti vērtīgi, jo viņas var iemācīt Jums piesardzību.

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem nav ieteicams veidot draudzību ar Svariem, Strēlniekiem un Lauvām, jo šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem būs pārāk daudz lūgumu, kurus Jūs nevarēsiet izpildīt. Jums to arī nevajag, jo Mežāzis ir šī gada patstāvīgākā Zodiaka zīme. Atrast laimi Jūs spēsiet arī vienatnē, taču dvēselisko Zodiaka zīmju pārstāvji, piemēram, Jaunavas, Dvīņi, Vēži, Zivis un Lauvas var palīdzēt Jums atrast pašiem sevi, tāpēc uzturieties šo cilvēku tuvumā.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus ļoti daudzi izmantos kā laimes talismanus, jo Jūs spējat atnest veiksmi tiem, kurus mīlat. Saderība Jums šajā gadā būs visnotaļ strīdīga ar pilnīgi visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, taču tas nozīmē to, ka šo gadu Jūs varat izmantot pašanalīzei un cilvēku izpētei. Uzmanieties no egoistiskākajām Zodiaka zīmēm – Vēršiem, Strēlniekiem un Mežāžiem, ar pārējiem varat būt mazāk piesardzīgi.

 

ZIVIS

Zivīm laimi varēs sniegt Jaunavas un Dvīņi. Šajā neticami dinamiskajā gadā tieši šo abu Zodiaka zīmju pārstāvji spēs Jūsos ieviest pārliecību par nākotni, viņi Jums iemācīs pareizi tikt galā ar problēmām. Meklējiet cilvēkos tikai labo, tad arī tieši tur Jūs to atradīsiet!

Leave a Comment