Lielo lūpu trakums – jaunākā metode, kā lūpas padarīt pilnīgākas

Angelina-Jolie-2

Arvien vairāk sieviešu pēdējā laikā ir pārņemtas ar lūpu pilnīgumu – tas jau ir aizgājis līdz pavisam dīvainiem veidiem, kā lūpas padarīt lielākas.

Arvien vairāk sievietes pavisam dīvainos veidos cenšas palielināt savas lūpas. Viens no neparastākajiem veidiem ir lūpu ievietošana mazā glāzītē (piemēram, šotu glāzē) un gaisa elpošana uz iekšu. Pēc šāda piegājiena lūpas paliek mazliet lielākas, tikai – vai tas ir īsti normāli?

Šis modes “vilnis” ir aizsācies ar realitātes šova zvaigzni Kailiju Dženneri (Kylie Jenner) – viņas lūpas kalpo kā paraugs visām jaunajām meitenēm, un nu ir izveidots Kailijas izaicinājums ar glāzītes piesūkšanu pie lūpām. Meitenes ar to ir aptrakušas!

Un arvien vairāk ir redzamas bildes internetā, kur meitenes pilda šo izaicinājumu. Bet lielo lūpu trakums ir aizsācies jau agrāk – sākot jau ar “pīļu seju” (“duck face”), kas parādās vēl aizvien ne vienā vien pašbildē.

 

Lai arī: Veids kā palielināt lūpas bez spilgtām lūpu krāsām

 

Bet patiesība jau vien ir – pilnīgākas lūpas piesaista lielāku uzmanību un sievietes seju padara daudz izteiksmīgāku. Tomēr mums katrai vajadzētu priecāties par to, kādas mēs izskatāmies dabīgas – jo mākslīgi kaut ko mainīt nav labākais variants! Labāk izvēlies izcelt savas lūpas ar skaistu lūpu krāsu – izmanto lūpu zīmuli, bet, Dieva dēļ, nesūc glāzīti pie lūpām!

Šeit redzams iznākums:

maxresdefault

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment