Lietas, par kurām vīrietis domā seksa laikā

1. Hmm, tas bija orgasms?

Sieviete vienmēr jūt, kad vīrietis gūst seksuālo baudu. Vīriešiem, kas nodarbojas ar seksu, vienmēr rodas tāds jautājums – vai partnerei jau bija orgasms vai vēl nebija. Tāpēc, lai nemaldinātu savu puisi ar nevajadzīgām šaubām, seksa laikā saki viņam priekšā, kā pareizi uzvesties. Parādi to ar pieskārieniem, elsošanu, iekošanu.

2. Velns, es aizmirsu ieiet dušā!

Ja tavs vīrietis gultā ož vienkārši neciešami, tas nenozīmē, ka viņš ikdienā tāds ir vienmēr, varbūt, iespējams, viņš nav iegājis dušā pirms tevi satika. 

3. Jēziņ, tās krūtis ir vienkārši lieliskas!

Vīrietim ideālas krūtis šķiet tikai tās, kuras viņš sev priekšā redz tikai kailas. Tāpēc zini, ja tev tiešām ir ko parādīt, zini, viņš būs pārsteigts.

4. Interesanti, kas notiks ja es….

Katram vīrietim ir seksuālās fantāzijas, ko viņš vēlētos ar tevi pamēģināt. Ja jūs neesiet ilgi kopā, iespējams, viņš daudzas savas fantāzijas nav izrādījis. Tāpēc, ja tev ir ko parādīt, nebaidies to darīt.

5. Lūk, šo es atcerēšos arī turpmāk

Nav nekāda jēga noliegt to faktu, ka dažreiz nodarbojaties ar pašapmierināšanos. Un ja reizēm tu būsi ne savā ādā, lai nodarbotos ar seksu, tavs puisis varēs pats par sevi parūpēties, galvenais nedomājot par Andželinu Džoliju bet par savu draudzeni.

6. Nu celies taču!

Vīrietim nespēja apmierināt savu sievieti, var kļūt par īstu traģēdiju. Jo puisis domā, ka tāda situācija var gadīties ar ikvienu, bet tikai ne ar viņu. Tāpēc, ja kaut kas tāds notiek ar tevi, turi savu nepatiku pie sevis. Šādā situācijā, vislabāk parādīt puisim, ka tu visu skaidri saproti un nemaz neapvainojies.

7. Mierīgums ne vienmēr ir mierīgs

Ja tava puiša darbība ne pavisam neatbilst ideālai priekšspēlei – lēkā uz vienas kājas, lai novilktu zeķi, un nekādi nevar attaisīt krūšturi, nepievērs tam uzmanību. Vīriešiem patīk domāt, ka viņš dara visu lieliski, kaut arī patiesībā tā nav.

8. Kur viņa to visu ir iemācījusies?

Ja jūs satiekaties pavisam neilgi un jums ir ar ko vienam otru pārsteigt, tāpēc puisim rodas jautājums, kur tu to visu esi iemācījusies. Izlasīja speciālā literatūrā, pieaugušo filmās, iemācījās no sava bijušā puiša? Neuztraucies, lai vai kāda būtu tava atbilde uz šo jautājumu, tavs puisis ir vienkārši sajūsmā par to, kā tu uzvedies gultā.

9. Jā, mēs to izdarījām! 

Puišiem ne vienmēr patīk izrādīt savas emocijas, tāpēc, ja tev izskatījās, ka jūsu sekss bija vienkārši neticams, bet tavs puisis no ārienes izskatās mierīgs, tas nenozīmē, ka viņam neiepatikās. Tieši tajā brīdī tavam puisim pa galvu virmo hormonu vētra. Jo iespējams, viņš ir tik pat uztraukts kā tu, un viss, kas viņam interesē, meitene, kas atrodas viņa apskāvienos.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment