Lūk 13 pazīmes, ka tu patiesībā esi ragana

13 pazimes ragaan

Agrāk raganas noteica pēc diezgan muļķīgām pazīmēm. Pēc bārdām un dzimumzīmēm, pēc tā, ko saka skauģi kaimiņi, pēc tā, vai tās slīkst vai neslīkst, sasietas un iemestas ūdenī.

Par laimi, ne visas noslīka un mēs pastāstīsim, kā noteikt, vai tev ir raganas talants.

 

1. Tev atliek tikai iedomāties par kādu cilvēku, kā viņš tev zvana vai atraksta. Bet, ja kaut kur ej, tu it kā pilnīgi nejauši satiec šo cilvēku pa ceļam.

2. Ja tu aizdomājusies skaties gājējam mugurā, viņš var pēkšņi nokrist uz līdzenas vietas.

3. Tu bieži vien nolaid acis, jo vari likt cilvēkam mulst un atkāpties no saviem uzskatiem. Paziņas saka – tavs skatiens nogalina.

4. Tavas vēlmes un reizēm pat joki piepildās. Līdz pat tam, ka atliek tev vēlēties saldējumu, kā tu uz ielas atrodi eiro. Sagribējās puķes? Tev tās uzdāvina nejaušs garāmgājējs. Bet, ja tu ievēlēsies kaut ko sliktu? Tad labāk nodzēs gaismu.

Lasi arī: Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā?

5. Kad tev ir slikts noskaņojums, tavā tuvumā izdeg lampiņas, reizēm pat vairākas reizes pēc kārtas. Bet pie datora vai citas tehnikas tev labāk vispār neiet klāt.

6. Tevi dievina kaķi un mazi bērni, pat tad, kad tev nemaz negribas ar viņiem ņemties. Vēl tu atrodi “kopēju valodu” ar dažādām radībām kā zirnekļi, čūskas un vardes.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējās pazīmes

Leave a Comment