Lūk, kā vecāki pārmāca bērnus, kuri skolā apceļ citus; #4 ir lieliski!

a99844_bullier-punished_1-shave-hair

1.Māte noskuj savas meitas matus, jo viņa smējās par skolnieci, kurai bija vēzis

Šis varbūt daudziem vecākiem šķistu pārāk agresīvi, taču šī māte vēža slimnieka apsmiešanu uztvēra ļoti nopietni. Izrādās, ka viņas meita bija apsmējusi skolnieci, kurai ķīmijterapijas dēļ izkrita mati. Viņa apsmēja skolnieci tieši par viņas plikpaurību, tāpēc apsmējējas māte nolēma noskūt meitas matus, lai viņa varētu iejusties apsmietās skolnieces ādā, tādējādi nodrošinot, ka nekas tāds vairs neatkārtosies.

Es uzsāku kautiņu skolā, jo es esmu KAUSLIS!
Es uzsāku kautiņu skolā, jo es esmu KAUSLIS!

2.Māte, kas lika savam dēlam uz ielas rokās turēt zīmi, kur viņš ir nosaukts par kausli, jo viņš skolā uzsāka kautiņu

Māte nolēma, ka šis būtu atbilstošs sods viņas 8 gadus vecajam dēlam, kas tika izslēgts no skolas uz trim dienām par kautiņa uzsākšanu. Izrādās, ka viņas dēla un vēl viena skolnieka kautiņš ir aizsācies meitenes dēļ jeb, citiem vārdiem sakot, tas, kurš “uzvarēs” kautiņā, būs konkrētās meitenes puisis. Puiša māte nepieņēma nekādus attaisnojumus vardarbībai.

Es esmu laipna, rūpīga un gudra meitene, taču biju nejauka sociālajos medijos. Es sevi par to sodu, pārdodot savu Iphone telefonu un iegūto naudu ziedojot labdarības organizācijai "Beat bullying", tādējādi ceru labot savu uzvedību un aktualizēt apsmiešanas jautājumu sabiedrībā, jo apsmiet citus ir slikti.
Es esmu laipna, rūpīga un gudra meitene, taču biju nejauka sociālajos medijos. Es sevi par to sodu, pārdodot savu Iphone telefonu un iegūto naudu ziedojot labdarības organizācijai “Beat bullying”, tādējādi es ceru labot savu uzvedību un aktualizēt apsmiešanas jautājumu sabiedrībā, jo apsmiet citus ir slikti.

Lasi vēl: Lūk, kā ir jāaudzina bērni. Šis tēvs tam ir labākais piemērs!

3.Māte, kura lika savai meitai pārdot savu viedtālruni, jo viņa sociālajos medijos apsmēja citus

Šī māte par meitas sliktajām darbībām sociālajos medijos nolēma viņu sodīt ar viņas viedtālruņa pārdošanu vietnē facebook. Šī māte saņēma lielu atbalstu no cilvēkiem, kas redzēja šo “sludinājumu”, lai gan bija daži, kas norādīja, ka šādi sodīt meitu ir pat ļaunāk kā viņas meitas pāridarījums kā tāds.

Esmu vainīgs tajā, ka esmu huligāns. Mans sods būs sekojošs: 1) piepumpēties 50 reizes, balstotes uz dūrēm, 2) piempumpēties 10 reizes slīpumā, 3) skriet jūdzi 4:30 no rīta, 4) darīšu dārza darbus abās tēta mājās, 5) atvainošos puisim, kuram darīju pāri visas klases priekšā. Mēs sevi aizstāvam, taču neatbalstam apzinātu pāridarīšanu pret citiem.
Esmu vainīgs tajā, ka esmu huligāns. Mans sods būs sekojošs: 1) piepumpēties 50 reizes, balstotes uz dūrēm, 2) piempumpēties 10 reizes slīpumā, 3) skriet jūdzi 4:30 no rīta, 4) dārza darbu darīšana abās tēta mājās, 5) atvainošanās puisim, kuram darīju pāri visas klases priekšā.
Mēs sevi aizstāvam, taču neatbalstam apzinātu pāridarīšanu pret citiem.

4.Tēvs, kas lika savam dēlam 04:30 no rīta skriet un piepumpēties, darīt dārza darbus un atvainoties klases priekšā, jo viņš bija nodarījis pāri kādam skolēnam

Kad tēvs ieraudzīja, ka viņa dēls dara pāri citam skolniekam, viņš nolēma dēlu pārmacīt, lai nekas tāds neatkārtotos. Tēvs dēlam piemēroja 5 punktu sodu, kur dēlam būtu jāpiepumpējas un jāskrien 4:#0 no rīta, jādara dažādi dārza darbi un publiski jāatvainojas skolniekam, kuram dēls nodarīja pāri. Šo bildi tēvs publicēja vitnē facebook un lika to pašu darīt dēlam.

a99844_bullier-punished_5-ugly-clothes

5.Māte, kas lika savai meitai valkāt drēbes no “lietotajiem apģērbiem”, jo meita apsmēja skolnieci par tās apģērbu

Māte uzzināja, ka viņas meita apsmej klasesbiedreni par to kā viņa ģērbjas jau tik ilgi un bieži, ka meitene vairs nevēlas nākt uz skolu. Māte nolēma nopirkt meitai divus tērpus no vietējā lietoto apģērbu veikala, ar kuriem meitai būtu jāiet uz skolu visu nedēļu, lai saprastu kā jūtas apsmietā meitene. Jau pēc pāris dienām meita bija sapratusi savu kļūdu, jo izjuta apsmiešanu no citiem bērniem.

a99844_bullier-punished_6

6.Māte, kas ar žurnālu nopēra savu meitu visas klases priekšā, jo meita bija klases huligāns

Māte nolemj, ka atvainošanās visas klases priekšā par meitas uzvedību būtu pieņemams sods, jo meita jau ilgu laiku ir bijusi klases huligāns un pie savas sliktās uzvedības vaino klasesbiedru ietekmi. Māte kopā ar meitu nostājās klases priekšā un meitas uzdevums bija skatīties uz meiteni, kurai viņa regulāri dara pāri un atvainoties viņai par pāridarījumiem. Ik reizi, kad meita novērsās no meitenes, viņas mamma viņu ieper ar žurnālu. Māte uzrunāja arī klasi, sakot, lai viņi domā, ko runā un dara, lai neprovocētu viņas meitu uz nepārdomātām darbībām.

a99844_bullier-punished_7

7.Māte, kas publiski kaunina dēlu vietnē facebook, jo dēls samina skolnieces pēdu ar tik lielu spēku, ka kurpei noplīsa papēdis

Skolā bija iestājusies jauna meitene šīs sievietes dēls nolēma “jauniņajai” samīt pēdu ar tādu spēku, ka viņas kurpei salūza papēdis. Māte nolēma savu dēlu sarāt un publiski kaunināt vietnē facebook, izklāstot viņa pāridarījumu un sodu, kuru viņš par to saņems. Dēls nesaņems naudu dzimšanas dienā, tā kā sīe līdzekļi tiks novirzīti jauna kurpju pāra  un ziedu iegādei priekš meitenes. Māte draud dēlu nodot jebkuram no vecākiem, kuru bērniem viņš būs kaut uzelpojis huligānisma manierē – lai viņi izlemj kāds būs viņa sods par to. Māte izjūt ļoti lielu žēlumu pret meiteni un uzskata, ka šī kaunināšana nav nekas salīdzinājumā ar to, ko izjuta meitene skolā. Šī ziņa ļoti strauji izplatījās un guva lielu atsaucību.

Es esmu huligāns. Uztaurē, ja tu ienīsti huligānus!
Es esmu huligāns. Uztaurē, ja tu ienīsti huligānus!

8.Tēvs, kurš lika savam dēlam stāvēt ielas malā ar zīmi rokās, kur dēls sevi sauc par huligānu un aicina šoferus dot skaņas signālu, ja viņiem nepatīk huligāni

Tēvs uzzinot, ka viņa dēls ir iztiekts huligāns nolēma viņu publiski kaunināt. Tēvs jau iepriekš zināja, ka viņa dēlam ir nelielas problēmas ar uzdevību jeb, citiem vārdiem sakot, patika ķircināt citus skolēnus, bet tēvs iepriekš dēlam neko vairāk kā aizrādījumus nesniedza, jo viņam nebija ne mazākās nojausmas, ka ķircināšana ir pārvērtusies par huligāna cienīgu attieksmi. Viņš nolēma pieiet sodam kreatīvi, tā kā aizrādīšana nelīdzēja. Tēvs uztaisīja lielu krāsainu zīmi priekš sava dēla un lika viņam ar to stāvēt ielas malā, lai liktu dēlam izjust kaunu par sevi. Lielākam efektam tēvs uz zīmes bija uzrakstījis, lai šoferi uztaurē, ja viņi ienīst huligānus. Šādu disciplinēšanas metodi citi vecāki nepieņēma, bet tēvs saka, ka tā ir viņa pieeja un viņš uzskata, ka šādā veidā dēls izjutīs līdzvērtīgas sajūtas kā tie bērni, kurus viņš pazemoja.

Avots: oddee.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.
    Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi!

Leave a Comment