Lūk, kas notiek, kad nedēļu dodat „klusēšanas zvērestu”!

Klusuma zvērests (mauna) ir viens no galvenajiem uzdevumiem – pamodināt izpratni. Apzinoties izpratni, tas nozīmē, ka visu laiku ir jāapgūst pašreizējā situācija un jārīkojas ar pilnu apziņu.

Klusuma zvērests vēl vairāk uzlabo šo izpratni un dod jums sakratīšanu, kas jums ir nepieciešams, lai beidzot pamostos.

1. Jūs maināt savu pašnoteikšanos

Mēs definējam, kas mēs esam saskaņā ar citu cilvēku uztveri. Kad jūs apņematies klusēšanas solījumu, jūs vairs nevarat atbildēt uz šo apstākli. Kad jūs vairs nevarat domāt un teikt “kā vajadzētu”, jums nav citas izvēles, kā ļaut atlaist savu sociālo masku!

LASI ARĪ: Saule Zivīs: laiks, lai izlabotu kļūdas

Šī maska ​​ir „tu”, par kuru jums tika stāstīts. Loma, ko tu spēlē šajā spēlē!

2. Jūs uzlabojat savu uztveri.

Jūsu jūtas ir piepildītas ar enerģiju. Šī enerģija bija sakošļāta, domājot un runājot, un tāpēc, atverot, tā iegūst jaunu intensitāti.

Saulrieti kļūs gaišāki, ziedi būs burvīgi, un visa pasaule atdzīvosies. Zvaigznes izskatīsies spilgtākas, un jūsu saikne ar pasauli padziļināsies, kad jūs sapratīsiet savu brīnišķīgo un spontāno izjūtu!

3. Jūs pārtraucat domāt ar vārdiem

Valodai vajadzētu būt vokālai domas izteiksmei, bet mēs zinām, ka ne visas domas un jūtas var izteikt vārdos.

Katru reizi, kad mēs lietojam vārdu domas, doma kļūst par vārdu. Bez vārdiem, šī doma paplašinās līdz neefektīvam un augošam. Jūs sākat redzēt to, ko jūs nekad neesat redzējuši, un izbaudiet to, ko nekad neesat pieredzējis.

LASI ARĪ: Ievēlieties vēlēšanos un izvēlieties zvaigzni!

Kāpēc tas notiek? Jo jūsu domas vairs nav klasificētas, tās ir tikai domas.

4. Jūs zaudējat pareiza vai nepareiza sajūtu.

Morālā diskriminācija ir sabiedrības stāvoklis kā kontroles līdzeklis. Bet šobrīd jūs vairs neesat sabiedrība. Jūsu maska ​​jau ir noņemta, un tāpēc jūs vairs nedomājat par pareizu un nepareizu. Būtībā tas ir tāpēc, ka nav pareizi un nepareizi. Ir tikai pieredze!

5. Atbrīvojieties no viltotas identifikācijas.

Kad jūs vairs nevarat sevi identificēt ar vārdiem, citu cilvēku uztveri un apkārtējo cilvēku rīcību un reakcijām, jūs vienkārši pārtraucat to darīt!

Jūs iemācīsiet atlaist. Jūs atlaidāt. Bet jo vairāk jūs mēģināt izlaist, jo vairāk jūs pievērsīsieties mēģinājumam atbrīvoties, un tāpēc jūs ievadāt prāta apburto loku!

Tam vienkārši ir jārīkojas pašam! Klusuma zvērests atbrīvo jūs no jūsu viltus identifikācijas!

avots: esotericblog

Leave a Comment