Spoguļa meditācija, kas palīdz man iemīlēt sevi atkal un atkal

„Vai esat gatavi uzņemties meditācijas praksi, kas vērsta uz sevis mīlestību jaunā līmenī?” Jautāja mans skolotājs. Manas acis paplašinājās. Es pacēlu savu roku, sēdēju taisni un bez vilcināšanās atbildēju: “Jā.”

Tajā laikā es biju Indijā gandrīz sešus mēnešus. Tas bija otrā svētceļojuma beigas, jo es sāku praktizēt budismu pirms diviem gadiem.

“Stāviet kaila spoguļa priekšā 10 minūšu garumā katru dienu 30 dienas,” sacīja mans skolotājs. “Jūs redzēsiet visus savus trūkumus palielināmā stiklā, kamēr pēc kāda laika tie pazudīs.”

LASI ARĪ: Izvēlieties vienu simbolu, lai atklātu savu galveno dzīves tēmu 2019. gadā

Es biju klusa, galvā radās jautājums, vai es esmu gatava patiesi redzēt sevi. Neskatoties uz manām bailēm, es nolēmu pieņemt šo izaicinājumu.

Pirmās šī spoguļa „izaicinājuma” dienās bija grūti. Es ātri sapratu, kādas domas un spriedumi man bija par sevi, un tās bija pietiekami skarbas, lai mani samulsinātu un liktu raudāt.

Es negribīgi turpināju to praktizēt, skatoties kā elpo mans ķermenis no mana vēdera līdz galvas virsmai.

Pēc pirmās nedēļas pakāpeniski beidzās kritiskās balsis. Es sāku pieņemt savu vēderu, pat tad, ja tas bija pietūcis, manas sejas cistiskās pinnes rētas, manas pēc operācijas krāsas maiņa. Pēc otrās nedēļas es tam pievienoju mantru – „Man patīk mans skaistais, varenais, spēcīgais ķermenis”.

Prakse, ko es sastapu spogulī, ir palīdzējusi aizvest prom no kondicionēšanas un aizspriedumiem un atklāt jaunu pašpaļāvības sajūtu. Galu galā tas palīdzēja man iemīlēties pēc daudziem gadiem, kad es cīnījos ar sevi, ar savu ķermeni.

Ar šo pašpieņemšanu es atklāju līdzjūtību pret sevi, budistu koncepciju, kas nozīmē pret sevi izturēties ar laipnību. Tā ir spēcīga emocija, kas ilgtermiņā var būt pat izdevīgāka par pašapziņu.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kas nekad neatvainojas!

Paš-līdzjūtība man mācīja, ka mana vērtība ir beznosacījumu un atgādināja par kopējo cilvēci, kas mūs visus apvieno. Galu galā, daudzi no mums nejūtas kā mājās mūsu ķermenī. Mūsu iekšējais kritiķis vada šovu, kamēr mēs mierīgi ciešam.

Ar šo tiesu es sāku piedot sev par šo kauns, nosodījuma un kaitējuma iekšējo monologu; visu šo gadu laikā esmu sevi pārliecinājusi, ka man tas nepatīk. Es arī iemācījos piedot tiem, kas mani sāpina, un piedodot sabiedrībai, kas man lika ticēt, ka man vajadzēja izskatīties kā blakus meitenei.

Tagad es ieteiktu šo praksi visiem saviem klientiem!

1. Sāciet ar sejas apskatīšanu spogulī piecas minūtes trīs reizes nedēļā. Ieslēdziet fonā relaksējošu mūziku. Izmantojiet savu elpu, lai atgrieztos pie pašreizējā brīža un atkārtojiet mantru: „Es mīlu sevi; Es sevi pieņemu; Es esmu droša. ”

2. Pēc divām nedēļām vienu nedēļu palieliniet līdz 10 minūtēm dienā.

3. Katru dienu pēdējās nedēļas laikā stāviet kails pilna garuma spoguļa priekšā un atkārtojiet mantru.

Spoguļa meditācija ir kļuvusi par vienu no manām mīļākajām metodēm, kā atgūt sevi un saglabāt savu fizisko, emocionālo un garīgo labklājību. Es aicinu jūs mēģināt to izmantot kā instrumentu, lai atcerētos savu vērtību, atcerēties, kas jūs tiešām esat!

avots: esotericblog

Leave a Comment