Mācība – ko darīt pēc šķiršanās. Šī meitene visās bildēs bijušo aizvietoja ar ŠO!

Nav vienkārša un nesāpīga veida, kā izbeigt attiecības, tomēr ir smieklīgi veidi, ko darīt ar kopīgajām bildēm, lai tās vairs neatgādinātu par bijušo.

Pēc ne pārāk jaukas šķiršanās meitene vārdā Beilija Vudvarta bija izdomājusi ļoti interesantu veidu, kā savas sāpes padarīt mazākas.

Par laimi, mēs viņas radošuma izpausmes varam apskatīt šajā rakstā.

Beilija ar savu bijušo draugu bija apceļojuši kopā teju visu pasauli. “Pagājušā gada laikā mēs kopā apceļojām ļoti daudz vietu – sākot ar Centrālameriku un beidzot ar diviem mēnešiem, kas tika pavadīti Karību salās,” raksta Beilija.

Tagad, pēc šķiršanās vienīgā problēma ir tāda, ka lielākajā daļā ceļojumu bilžu ir redzams viņas nu jau bijušais draugs. Bildes visu laiku atgādināja par attiecībām, kuras Beilija labāk vēlējās aizmirst un dzīvot tālāk.

Viņa negribēja dzēst ārā visas bildes, tādēļ meitene atrada burvīgu risinājumu – fotošopu. Beilija visās bildēs sava drauga seju aizstāja ar pievilcīgā aktiera Zaka Efrona seju. Lai gan fotošopa prasmes nav tās labākās, rezultāti ir vienkārši grandiozi.

Lasi vēl: Lūk, kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis pārdzīvo šķiršanās sāpes!

Tagad šīs bildes meitenei vairs neliek domāt par nepatīkamo šķiršanos un arī tev noteikti sagādāja vajadzīgo smieklu devu.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment