“Mājas” čebureki: Plāni, kraukšķīgi un ar ļoti sulīgu pildījumu

Kā pagatavot mājās gatavotus čeburekus:

Uzvāra ūdeni ar sāli un eļļu. Kā šķidrums sāk vārīties, ātri pievieno pusi glāzes miltu, uzmanīgi samaisot gabaliņus, un ļauj atdzist.

Tad pievieno olu un degvīnu, samaisa, pakāpeniski pievienojot atlikušos miltus. Tad mīklu izmīca. Ļauj nostāvēties 1 stundu.

Pildījumam apcep sagrieztu sīpolu un malto gaļu. Kad tie ir gatavi, noņem no uguns un ļauj atdzist. Tad pievieno kefīru, kā arī sāli un piparus.

Lasi vēl: Psihoterapeita pastāstīja, ko patiesībā vīrieši grib attiecībās

Mīklu sadala galda tenisa bumbiņas lielumā un izrullē 1 mm biezā plācenī.

Uz vienas plānās maizītes puses plānā kārtiņā uzklājiet pildījumu, pārklājiet ar mīklu un aizlīmējiet malas.

Mājas čeburekus cep pannā vai katliņā labi sakarsētā eļļā no abām pusēm, līdz tie kļūst zeltaini.

Leave a Comment