Mājas enerģija: kurus dzīvokļus nevajadzētu īrēt vai pirkt

 

3. Nevajadzētu izvēlēties dzīvokli, kurā ir skaidras melnās maģijas rituālu pazīmes. Šādā mājoklī ir atlikušā nekrotiskā enerģija, kas var radīt daudz nepatikšanas. Tā var būt Sli**ba, garastāvokļa svārstības, finansiālas grūtības, neveiksmes mīlestībā un darba zaudēšana.

Ja citu iespēju nav, tad pirms pārcelšanās ir svarīgi pārbaudīt katru stūrīti, lai atbrīvotos no iespējamiem raganu maisiņiem, pentagrammām un citiem maģiskiem slazdiem, kas saindē laimi.

4. Daudz problēmu radīs arī dzīvoklis, kuru īpašnieki nevarēja dalīt. Viņu iznīcināšanas, skaudības vai cita negatīvisma enerģija tiks nodota jaunajiem īpašniekiem vai īrniekiem. Šādus dzīvokļus labāk nekavējoties iztīrīt un pirms pārcelšanās paņemt mājas gariņu no iepriekšējās dzīvesvietas.

Lasi arī: Kā mainīt savu dzīvi, ja esi iestrēdzis strupceļā un nezini, ko darīt tālāk

Lasi arī: 7 Vēdu principi pārtikušai dzīvei: lai dzīvot vieglāk un laime ir kopā ar jums

5. Arī dzīvokļi, kas tiek pārdoti parādu dēļ, nav jāņem vērā pirmajā vietā. Ja īpašniekiem ilgstoši ir bijušas finansiālas grūtības, tad viņu neveiksme var skart jaunos īrniekus. Šādos dzīvokļos būs grūti kļūt finansiāli neatkarīgam un uzkrāt labu kapitālu laimīgai dzīvei.

Jūsu mājas ir ne tikai sienas, bet arī enerģija, ko var padarīt pozitīvu, veicot rituālus attīrīšanai  no uzkrātā negatīvisma. Arī talismani, kas var pasargāt no nepatikšanām, nebūs lieki.

Arī interesanti: Augu produktivitāte ievērojami palielināsies, ja savā dārzā pareizi lietosiet nitroamofosku

COMMENTS

Leave a Comment