Mājas enerģija: kurus dzīvokļus nevajadzētu īrēt vai pirkt

Mēs visi agrāk vai vēlāk domājam par mājokļa iegādi vai īrēšanu. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīs par to, kas jāņem vērā, pārvācoties, un no kurām iespējām labāk atteikties par labu tālākai piemērota varianta meklēšanai.

Katras mājas enerģija ir individuāla, taču ne visi ir piemēroti laimīgai un ērtai dzīvei. Protams, dažreiz ir izdevīgas iespējas pirkt un īrēt, tomēr vietnes dailyhoro.ru eksperti iesaka pirms pārcelšanās uz apšaubāmu mājokli izsvērt plusus un mīnusus.

Telpu var atbrīvot no negatīvisma, taču tomēr labāk ir atrast jaunu iespēju, lai drīz pēc laimīgas mājas iesildīšanas nesastaptos ar problēmām un nepatikšanām .

1. Mājoklī, kurā nemitīgi risinājās skandāli, uzkrājas negatīvā enerģija, kas laika gaitā tiek “nodota” jaunajiem iemītniekiem.

Šādos dzīvokļos ātri pazūd labs garastāvoklis, parādās trauksmes sajūta un pat agresija. Kad esat nolēmis īrēt vai iegādāties šādu mājokli, ir svarīgi nomainīt vai notīrīt spoguļus un pēc tam veikt ceremoniju, lai uzlabotu telpas enerģiju.

Lasi arī: Kā mainīt savu dzīvi, ja esi iestrēdzis strupceļā un nezini, ko darīt tālāk

Lasi arī: 7 Vēdu principi pārtikušai dzīvei: lai dzīvot vieglāk un laime ir kopā ar jums

2. Apšaubāms ieguvums būs arī mājoklis ar tumšu vēsturi. Nav vērts ieiet telpā, kur notika traģēdija bez iesvētības, lai neatkārtotos bijušo iedzīvotāju bēdīgais liktenis. Tas pats attiecas uz mājokli, kurā ilgstoši uzturējies neārstējami slims cilvēks.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Leave a Comment