Kādi apavi tev piestāv saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi; ne tikai piestāv, bet arī nes veiksmi

Kurpes ir viens no svarīgākajiem apģērba gabaliem jebkurai personai. Tāpēc domājiet ne tikai modes, psiholoģijas jomas eksperti, bet arī pieredzējuši zvaigžņu eksperti. Ir pienācis laiks noskaidrot, kuri apavi vislabāk atbilst jūsu enerģijai.

Par apaviem ir daudz tautas zīmju , kas palīdzēs piesaistīt un saglabāt veiksmi sev blakus. Papildiniet tos ar padomiem, kas tiks apspriesti tālāk. Lai iegūtu ideālu stratēģiju, lai dzīvē piesaistītu panākumus.

Auns

Auns ir pašpārliecināts un mīl citu uzmanību. Tāpēc viņu apaviem jābūt spilgtiem un pievilcīgiem. Bet tajā pašā laikā tas ir arī ērti, jo viņi noteikti nepiekritīs staigāt tādā, kas ierobežo kustības. Tātad Aunam labākā izvēle būs ērti zābaki ar spilgtiem akcentiem.

Vērsis

Vērsim nekādā gadījumā nevajadzētu izvēlēties apavus, kas kontrastē ar tēlu kopumā. Šiem cilvēkiem ir jāizvairās no skābu toņu apaviem, dodot priekšroku vairāk krāsām, piemēram, smilšu, brūnai, melnai. Tie ir saistīti ar saistīto Zemes elementu. Vērši ir tie cilvēki, kuri ir gatavi visu dienu pavadīt stiletos vai neērtos zābakos, lai izskatītos pēc iespējas labāk un atstātu uz cilvēkiem pareizo iespaidu.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Ļoti bieži Dvīņi ievēro savu izvēlēto stilu, no tā neatkāpjoties ne kripatiņas. Viņiem patīk eksperimenti, bet sava stila un atļautā robežās. Zvaigžņu eksperti viņiem neiesaka eksperimentēt un iesaistīties kaut ko jaunu, sekojot modei. Dvīņiem ir nepieciešama pašpietiekamība apavu izvēlē.

Vēzis

Ekscentrisks stils izjauks šo cilvēku iekšējo harmoniju. Zvaigžņu eksperti iesaka Vēžiem izvēlēties ērtu klasiku bez liekām un pretenciozām detaļām. Šīs Zīmes pārstāvju uzmanību nevajag novērst ne no kā, arī domām par neērtiem apaviem. Šī iemesla dēļ eksperti iesaka Vēžiem ļoti rūpīgi izvēlēties jauno apavu pāri. Pirkt šo apģērba gabalu akli noteikti nav tā vērts.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment