Mājās gatavots un veselīgs kečups – gandrīz mēli noriju

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

Kečupa recepte ir salīdzinoši vienkārša un ātra, tomēr tajā ir vieta arī improvizācijai, kā arī kāda īpaša sastāvdaļa. 

Nu, un var arī pafantazēt – es pirmo reizi vārīju ar saldajiem āboliem – sanāca “Krasnodaras” mērce no manas bērnības, ja vēl tomātiem būtu ādiņu noņēmusi, tad vispār nevarētu atšķirt, bet man bija slinkums.

Otrajā reizē vārīju ar skābajiem āboliem – īsts “Hein’s”. Trešajā reizē jau es biju piešāvusies, pievienoju 1 ķiploka galviņu, ieliku maisījumu ar sarkanajiem, melnajiem, baltajiem un rozā pipariem, knapi vīram karoti atņēmu, visu katliņu būtu izēdis. Mēs jau izēdām 3 litrus, jūtu, ka manas burciņas līdz ziemai nenodzīvos.

Lasi arī: Pavāri iesaka: 3 Street Food ēdieni, ko pagatavot mājās!

Es jums tagad pastāstīšu, kā tad gatavot mājas kečupu.

Škir otru lapu, lai redzētu recepti un pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

COMMENTS

Pievienot komentāru