Mājas pavasara attīrīšana no negatīvisma: 5 noderīgi paņēmieni

3. Attīrīt māju no uzkrātās negatīvās enerģijas palīdzēs arī fumigācija ar ārstniecības augiem. Šiem nolūkiem izmantoju kadiķi vai vērmeles. Aizdedzina mazu zariņu, tad liesmu izpūš tā, lai paliek neliels dūmiņš. Pēc visu telpu fumigācijas māja tiek vēdināta, atstājot svaigu gaisu.

Lasi arī: Merkurs Vērša zīmē no 2023. gada 3. aprīļa līdz 10. jūnijam: kā mainīsies planētas enerģija šajā periodā

4. Vēl viena efektīva metode ir amuletu pakarināšana mājās. Tie ir paslēpti no nevēlamiem skatieniem, izlikti skapjos vai neuzkrītoši pakārti pie logiem un durvīm. Tos var izgatavot no garšaugiem, kurus pilda ar maziem lina maisiņiem. Viņi liek pīlādžu zarus, vērmeles, sāli, kaltētu dadzi.

5. Vienkāršs rituāls palīdzēs tikt galā ar pa ziemu uzkrāto negatīvo. Tīrīšanas laikā telpās tiek iedegtas baltas vaska sveces, kas arī saka:

“Es tīru māju, izdzenu negatīvo, izdedzinu dusmas un problēmas ar uguni. Tiklīdz pabeigšu tīrīšanu, savās mājās ielaidīšu pozitīvu enerģiju. ”

Viņi pabeidz tīrīšanu, izvēdinot visas telpas, un sveces turpina degt trīs dienas. Tie tiek novietoti katrā telpā un izgaismoti tikai dažas minūtes. Pēc šādas tīrīšanas nevajadzētu uzreiz uzaicināt viesus, starp kuriem var būt cilvēki ar toksisku enerģiju. Pirms durvju atvēršanas ir vērts uz māju uzstādīt spēcīgu aizsardzību, izlasot lūgšanu-amuletu “Septiņi krusti” .

Jebkurš mājoklis būs piepildīts ar pozitīvu enerģiju, ja neatliksiet tīrīšanu un regulāru auditu. Tādējādi būs mazāka iespēja pārblīvēt vietu. Nebūs lieki rūpēties par komfortu: mēbeļu pārkārtošana, jauns patīkams dekors, kā arī dzīvi augi ienesīs mājā maigu un tīru veiksmes un labklājības enerģiju.

COMMENTS

Leave a Comment