“Man nav naudas”: 6 netieši nabadzības magnēti, kas laupa bagātību no mājām

Salauzti vai nepareizi novietoti spoguļi

Salauzts spogulis ir finansiālu neveiksmju, slimību, mīļoto nesaskaņu avots. Tādā mājā nekad nebūs ne naudas, ne laimes. Salauzts spogulis nekavējoties jāatbrīvojas.

Tikpat svarīgi ir pareizi piekārt spoguļus. Spoguļi, kas skatās viens uz otru, noved pie finansiālām problēmām. Tiek uzskatīts, ka šis mājas dekorācijas elements izstaro visspēcīgākās enerģijas plūsmas, kuras, ja tās ir vērstas viena pret otru, veido zonu, kas bloķē no ārpuses nākošās radošās enerģijas plūsmas. Vārdu sakot, tādā mājā nebūs veiksmes un pozitīvas spoguļbarjeras dēļ.

Nolādējumu vai lāstu saturošas lietas

Arī nolādējumu vai lāstu saturošas lietas var būt acīmredzams magnēts finansiālām grūtībām. Ja dzīvoklī atradāt kādu dīvainu priekšmetu, iespējams, kāds no nelabvēļiem to iestādīja.

Lasi arī: Izvēlies figūru un uzzini kā atrast sev tīkamu darbu un atraisīt savu enerģijas potenciālu

Lasi arī: Šīs 33 super idejas padarīs jūsu mājas uzkopšanu par bērnu spēli. Nr.12 – vienkārši brīnums!

Iepriekš mēs runājām par to, kas varētu slēpties aiz dīvaina atraduma un kā to var neitralizēt. Vairumā gadījumu tas ir kaitējums neveiksmes vai naudas trūkuma dēļ.

Nestrādājošs aprīkojums

Tas, pirmkārt, ietver nestrādājošus pulksteņus, kurus ieteicams nekavējoties izmest vai nest remontā. Tāpat ļoti svarīgi ir nodrošināt, lai vecā elektronika neguļ pieliekamajā vai kaut kur citur – televizoros, stereosistēmās, video atskaņotājos.

Daudziem ir žēl tos izmest, bet tādas lietas vairs nenes nekādu labumu. Viss, kas ir salauzts, ir jāiznīcina. Pretējā gadījumā finanšu plūsmas lēnām vājināsies, līdz cilvēki sāks izjust veiksmes trūkumu vai līdz brīdim, kad budžetā parādīsies finanšu robi.

Izmantojiet naudas talismanus un sekojiet  finanšu prognozēm. Mēģiniet veikt ģenerāltīrīšanu mājā un neuzkrājiet liekos atkritumus. Šajā gadījumā naudas veiksme vienmēr būs.

Leave a Comment