Marss Vēzī no 25. marta līdz 19. maijam: ekspertu ieteikumi katram kā apiet problēmas

Lauva

Ļvovā gaidāms diezgan nepatīkams periods. Viņu vēlme strādāt pazudīs, tāpat kā vēlme mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Daudzas Lauvas var kļūt infantilas un mēģināt novelt atbildību par savām neveiksmēm uz citiem cilvēkiem. Ikvienam, kurš lasa šo horoskopu, speciālisti iesaka rīkoties kā pieaugušajiem. Tāpat līdz maija vidum Lauvām labāk nezvērēt ar mīļajiem, jo ​​jebkurš strīds var būt beigu sākums draudzībai, mīlestībai un savstarpējai uzticībai.

Jaunava

Jaunavai šajā periodā būs liegta neatlaidība. Vājš Marss liks viņiem daudz biežāk padoties pusceļā uz panākumiem. Ja ir kādas grūtības, labāk nepamest šo vai citu projektu. Jūs varat nedaudz atvilkt elpu, bet sapņu izbeigšana ir sliktākais, ko varat iedomāties Marsa uzturēšanās laikā Vēzī. Jaunavām būs nepieciešams mīļoto atbalsts. Nebaidieties lūgt palīdzību.

Svari

Svari pēc dabas nav agresīvi. Tie ir pasīvāki cilvēki, kuri vēža vājuma periodā kļūs vēl pasīvāki. Arī Svari var sākt justies kā ārpus savas stihijas. Mīļākās aktivitātes un vaļasprieki šķitīs neefektīvi, un intelektuālā un fiziskā attīstība apstāsies. Pats svarīgākais no 25. marta līdz 19. maijam ir nezaudēt ticību sev un turpināt virzīties uz priekšu.

Skorpions

Skorpioni kļūs neuzticīgāki, cenšoties aizstāvēties pret jebkādiem apkārtējo uzbrukumiem. Ir plusi, jo viņi nevēlas izrādīt agresiju. Viņu garastāvoklis var būt neparedzams, un viņu rīcība var būt neloģiska. Eksperti neuzņemas šos pāris mēnešus precīzāk prognozēt, taču viņi var droši teikt, ka šiem cilvēkiem tie nebūs viegli. Ir ieteicams atcerēties, ka labākais ir labā ienaidnieks. Perfekcionisms pie laba nenovedīs.

Strēlnieks

Strēlnieki ir cilvēki, kuri lieliski tiek galā ar stresu, bet ne sarkanās planētas norieta laikā. Kamēr Marss atrodas Vēzī, Strēlniekiem būs daudz grūtāk pārvarēt šo bīstamo stāvokli. Darbā vairāk jāatpūšas un nepārslogotos. Ja darbs ir tieši saistīts ar stresu, labāk paņemt atvaļinājumu vispār vai samazināt slodzes – vismaz pirmajās divās Marsa uzturēšanās nedēļās šajā Zodiaka Ūdens zīmē.

Mežāzis

Mežāzis vājš Marss bieži ieliks spieķus ritenī. Šie cilvēki kļūs mazāk iecietīgi, aizkaitināmāki. Ņemot vērā, ka viņi arī bieži ir slēgti un klusi, mēs varam teikt, ka viņi varēs kļūt par ienaidnieku milzīgam skaitam cilvēku. Protams, Marsa negatīvo ietekmi var izlīdzināt, taču tas nebūs viegli. Ir svarīgi parādīt gribasspēku.

Lasi arī: Nedēļas prognoze no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Ūdensvīrs

Ūdensvīra noskaņojums mainīsies ļoti bieži, un tas var notikt negaidīti. Galvenais aizliegums ir nekādā gadījumā “nedublēt ūdeņus” – neizplatīt baumas un tenkas par citiem, it īpaši savā labā. No marta beigām līdz maija vidum labāk būt klusākam par ūdeni un zemāk par zāli, darot vienkāršas un saprotamas lietas mājās un darbā. Noteikti nav vērts ieslīgt strīdos.

Zivis

Zivis ir Ūdens stihijas pārstāves, taču Marss joprojām tās ietekmē, lai arī ne īpaši. Šie cilvēki būs mazāk motivēti. Jums ir jāizkāpj no savas komforta zonas, lai piepildītu šo motivāciju. Jums jāiepazīstas ar jauniem cilvēkiem un jāizmēģina jaunas lietas. Slinkums un vilcināšanās ir divi ļaunākie ienaidnieki vismaz līdz aprīļa vidum. Pārmērīga aktivitāte var būt arī neefektīva. Mums jāatrod vidusceļš.

Eksperti novēl labi pavadīt laiku un veiksmīgu visu šķēršļu pārvarēšanu dzīves ceļā. Centieties ar visiem līdzekļiem izvairīties no jūtām un emocijām, kas grauj veselību un veiksmi. Tas ir vissvarīgākais katram no mums.

COMMENTS

Leave a Comment