Maska matu stiprināšanai, augšanai un atjaunošanai – vairākas receptes

Maska matu stiprināšanai

Maska matu stiprināšanai: Atjaunot matus un dot viņiem enerģiju aktīvai augšanai nav ļoti vienkārši! Ir daudz skaistumkopšanas produktu no lētām līdz dārgam, kas daudzsološi atjauno jūsu matus un liek tiem augt ātrāk. Ja jūs esat visu izmēģinājis no tirgus plauktiem, un tas nedarbojās, varat izmēģināt šīs receptes.

Rūpīgi kopti, šiki mati, radīs par jums brīnišķīgu iespaidu uz citiem. Vissvarīgākā lieta par šīm divām receptēm ir viņu neticamā pieejamība.

 

Visas sastāvdaļas jūs varat viegli atrast virtuvē! Ejiet, atrodiet pareizās sastāvdaļas, un neesiet pārāk slinks, pēc iespējas ātrāk izveidojiet maskas matiem. Ietekme būs tik ievērojama, ka jūs regulāri uzlabosiet matu stāvokli, izmantojot šīs procedūras.

Maska matu stiprināšanai un augšanai

Sastāvdaļas:

2 banāni
1 olu dzeltenums
1 tējkarote citronu sulas

 

Lasi arī: Matu maskas pret matu izkrišanu: Maizes matu maska bieziem matiem. Vecmammas recepte!

 

Lietošana

Sablenderējiet visas sastāvdaļas kopā, līdz krēmveida konsistencei, uzklājiet matiem daudz maskas.
Aptiniet galvu ar plastmasas maisiņu, aptiniet to ar dvieli vai cepurīti.
Pēc pusstundas maisījumu var izmazgāt, izmantojot parasto šampūnu. Jums radīsies iespaids, ka mati uz jūsu galvas ir divreiz kuplāki.

PS! Ļoti efektīvi, ja jums ir sausi mati. Olas dzeltenums ir dabīgs šampūns un skrubis. Pēc tam jūs varat izskalot matus ar kumelīšu tēju, nevis izmantot kondicionieri, jo tas dos dabiskākuefektu.

 

 Šķir otru lapu, lai uzzinātu recepti matu atjaunošanai

COMMENTS

Leave a Comment