Mazi ikdienas paradumi, kas palīdzēs tev zaudēt svaru! Nekādu mocību!

01_tiny_weight-loss_resolutions_actually_keep_real_lunch_break_ridofranz-1024x683

2.Ņem mazo trauciņu pērkot jebkādu gatavo ēdienu – tādējādi tu būsi gan paēdusi to, ko vēlies, gan nepārēdīsies un neuzkrāsi liekās kalorijas.

3.Izdzer glāzi ūdens pirms ēšanas – tas atšķaidīs tavu kuņģa sulu, kas savukārt tev liks just sāta sajūtu ilgāk, ņemot vērā, ka kuņģim paies laiks kamēr tas atjaunos kuņģa sulas koncentrāciju un varēs sagremot apēsto.

4.Uzkod pirms iešanas uz veikalu – nekad neej veikalā izsalkusi, pretējā gadījumā nopirksi ko lieku. Ja esi no cilvēkiem, kam patīk visu saplānot, tad uztaisi iepirkumu sarakstu un turies pie tā!

5.Pērc sasaldētus dārzeņus, ja esi no aizņemtajām – mēs visas zinām, ka dārzeņu mizošana un/vai griešana ir laikietilpīgs process. Sasaldētie dārzeņi jau ir gatavi likšanai katlā vai uz pannas – šādā veidā slinkums atkāpsies.

6.Restorānos pasūti pusporciju – nedaudz ietaupīsi un uzņemsi mazāk kaloriju tāpat ēdot to, ko vēlies!

7.Ikdienā ej vairāk kājām – liftu aizstāj ar kāpnēm, pusdienās ej kājām, suni ved pastaigāties pie siksniņas nevis palaid parkā pašam paskraidīt, kamēr sēdi uz soliņa, utt.

8.Gatavo brokastis vakarā – tā tu varēsi nesteidzīgi saplānot, ko ēdīsi no rīta un to pagatavot. Vēl viens ieguvums – varēsi nedaudz ilgāk pavārtīties pa gultu.

9.Meklē trekniem produktiem aizstājējproduktus – piemēram, skābo krējumu vari aizstāt ar Islandes beztauku jogurtu (garšo praktiski tāpat), sviesta vietā uz maizes smērēt pašas pagatavotu avokado sviestu, baltmaizes vietā ēst kliju vai pilngraudu maizi, brokastu pārslu vietā ēst musli, utt. – šādi tev nebūs sev jāliedz neviena produktu grupa un uzzināsi jaunas garšas.

Lasi vēl: Laba Jaunā gada apņemšanās- atmet smēķēšanu! Un tagad tas ir daudz vienkāršāk

Avots: rd.com

Leave a Comment