Mazliet “omm” var novest pie liela “ooo!” guļamistabā – kā uzlabot seksuālo dzīvi

Atbrīvojies no uzmācīgajām domām

Atceries to laiku, kad starp jums valdīja milzīga kaisle? Jūs nespējāt rokas un citas ķermeņa daļas atraut viens no otra – pat vienkārša mīlas objekta ieraudzīšana jau varēja novest pie milzīga uzbudinājuma. Ja vēl joprojām esi šajā stadijā, vari neturpināt lasīt, jo mēs koncentrēsimies uz pāriem, kuri jau kādu laiku ir tikuši cauri šai stadijai.

Ja attiecībās jau esat ilgu laiku, iespējams, ka īstā garastāvokļa uzdzīšana var prasīt kādu laiku. Tev ir īpaši jāpiepūlas, lai no galvas izmestu visas traucējošās domas: “vai es atcerējos nopirkt pienu? Izlasīju e-pastu? Ieliku mazgāties drēbes?”

Triks ir “izslēgt” visas traucējošās domas par bērniem, darbu un mājas darbiem un pievērsties tagadnei.

Attēlu rezultāti vaicājumam “meditation gif”

Cilvēki bieži vien domā, ka meditācija ir domu apturēšana un prāta kontrole. Meditācija neapstādinās tavas domas, bet tā iemācīs uznirstošās domas padarīt mazsvarīgākas un ļaut tām pagaist. Iztēlojies savas domas kā mākoni, kas vienkārši aizslīd prom.

Līdzko iemācīsies domas nobīdīt, iemācīsies pievērsties tam, kas notiek tagadnē.

Koncentrējies uz baudu

Kad iemācīsies “būt uz vietas”, tas tev ļaus koncentrēties uz partnera pieskārieniem, izjust viņa “garšu” un izmantot savas maņas, lai tiešām izbaudītu mirkli.

Ideja ir tāda, ka tad, kad tu fokusējies uz maņām, tu atļauj savai nervu sistēmai automātiski uz to sniegt atbildi.

Lasi vēl: Izrādās, ka piņņu veidošanās cēlonis var būt arī sekss – kā ar to tikt galā?!

Pieskārienam ir ļoti liels spēks. Tā vietā, lai pavirši skūpstītu un samīļotu pirms svarīgākās daļas, tiešām fokusējieties uz skūpstiem un pieskārieniem priekšspēles laikā. Izpēti partnera ķermeni un koncentrējies uz to, kā viņš jūtas. Kad otrs tev pieskaras, pievērs uzmanību tam, kā tev šie pieskārieni liek justies, nevis meties uzreiz iekšā galvenajā daļā.

Protams, tam būs nepieciešams laiks. Ja prāts sāk aizklīst, centies atkal koncentrēties un atkal pievērsies mirklim. Kad tiešām būsi spējīgs koncentrēties uz ikvienu sajūtu, sekss kļūs daudz jutekliskāks.

Attēlu rezultāti vaicājumam “meditation gif”

Uzlabo uzbudinājumu

Uzbudinājums labam seksam ir ļoti svarīgs – tātad viss, kas mūs uzbudina, ir labs, vai ne?

Balstoties uz Braunas universitātes pētījumu, sievietes, kuras piedalījās trīs mēnešu garās meditācijas stundās, ātrāk reaģēja uz seksuālo stimulēšanu. Meditācijas grupa parādīja arī labus rezultātus stresa un nemiera līmeņa samazināšanā, paškritiskajā domāšanā un depresijas līmeņa krišanā.

Tas nāca par labu ne tikai sieviešu seksuālajai dzīvei, bet tas arī uzlaboja garīgo veselību.

Attēlu rezultāti vaicājumam “meditation in nature gif”

Tev nav obligāti jāapmeklē meditācijas kursi, visu ir iespējams izdarīt arī mājās. Ir miljoniem video, kas iemāca tev meditēt un relaksēties – dienas laikā velti tam 10 minūtes un drīz vien redzēsi rezultātus.

Laba seksa atslēga – prāta atbrīvošana. Ir vērts mēģināt!

Avots: huffingtonpost.com

COMMENTS

Leave a Comment