Meitenīte pazuda lidmašīnā lidojuma laikā, drīz vien nabaga māte uzzināja patiesību

Tika nolemts pārmeklēt augšējos plauktus un lielās somas. Daudzi pasažieri protestēja, un viņus varēja saprast. Antikvariāta īpašnieki bija īpaši neapmierināti, jo viņiem somā bija vairāki dārgi priekšmeti. Starp citu, mana draudzene pārbaudīja datus sistēmā, un izrādījās, ka sieviete tiešām iekāpusi lidmašīnā ar divām meitenēm.

Pēc tam, kad somas tika pārbaudītas un nekas netika atrasts, sieviete uz grīdas pamanīja pērlītes. Līdzīgas bija viņas meitas kaklarotā. Vairākas no šīm pērļu imitācijām gulēja ap bagāžas nodalījuma durvīm.

Mamma ar asarām lūdza Liānu atvērt šo nodalījumu. Mana draudzene ilgi pretojās, jo šī lidmašīnas daļa vienmēr ir slēgta. Bērns vienkārši nevarēja iekļūt. Jā, un pasažieriem sākās dusmu lēkme par privātumu un citām lietām…

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze no 21. līdz 27. novembrim – sagaidāma veiksme karjerā!

Tomēr līdzjūtīgā Liāna nolēma pārkāpt noteikumus. Viņa paņēma no pilota atslēgu un atvēra nodalījumu. Aiz milzīga plaukta ar koferiem tika atrasta meitene.

Viņa gulēja bezsamaņā. Par laimi, bērns drīz vien atjēdzās un norādīja uz pāri, kurš bija visvairāk sašutis. Izrādījās, ka viņi no antikvariāta nozaga dārgu saktu, un meitene to ieraudzīja.

Lai bērns nevienam nestāsta, uzbrucēji nogaidīja, kamēr māte aizies un satvēra bērnu. Ļoti paveicās, ka tobrīd uz īsu brīdi tika atvērts bagāžas nodalījums…

COMMENTS

Leave a Comment